RAZOTKRIVENA: Prva fotografija Dalile Dragojević sa novim dečkom

Vicešampionka pete sezone rijaliti programa "Zadruga" Dalila Dragojević nakon napuštanja imanja u Šimanovcima raskinula je turbulentnu ljubavnu vezu sa Filipom Carem, zbog koga je javno ostavila supruga Dejana Dragojevića.

Ubrzo po okončanju odnosa sa kontroverznim Hrvatom, Dalila je u društvu prijateljice Marijane Zonjić otputovala na odmor u Crnu Goru.

Starleta iz Šepka tokom letovanja na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram često je objavljivala video-snimke u kojima se moglo videti da je pronašla novog partnera. Dragojevićka se često grlila i mazila sa muškarcem čiji identitet nije želela da otkrije. Dalila je za medije izjavila da je on uspešan poslovni čovek, te da ga rijaliti programi ne zanimaju i otkrila da ga ona zove "Gringo".

Iako je želela da sakrije svoj privatni život od javnosti, danas se na Tik Toku pojavio snimak rijaliti zvezde sa novim dečkom.

Korisnici ove društvene mreže usaglasili su se da zadrugarkin novi dečko neodoljivo podseća na njenog bivšeg izabranika Filipa Cara.

Foto: TikTok

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još