NEĆE VIŠE ŽIVETI SA GOCOM: Bojana Rodić i Mirko Šijan biraju plac za kuću u Surčinu

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić ne žele više da žive pod istim krovom sa Mirkovom majkom. Njih dvoje već duže vreme biraju plac u Surčinu koji bi kupili i na njemu napravili svoje veliko porodično gnezdo.

Iako Mirko i njegova izabranica nisu javne ličnosti, medijima je veoma zanimljiv njihov način života, pa se tako nedavno pojavila informacija u medijima da je Bojana Rodić ponovo u drugom stanju, a sada stiže i vest iz dobro obaveštenog izvora bliskog budućim supružnicima da se njih dvoje pripremaju da otpočnu potpuno samostalan život.

- Mirko i Bojana uživaju u svojoj ljubavi i lepo im je kod Goce, ali su planirali da se odsele i pre saznanja da čekaju drugu bebu. Njima su Rodići prvo hteli da kupe plac u Titelu, da ne razdvajaju Mirka od Veljka Ražnatovića, ali nisu uspeli da nađu prikladnu zemlju na kojoj bi njihova srednja ćerka mogla da sagradi kuću i živi sa svojom porodicom. Još dok je bila trudna sa Zoranom, Bojana se preselila u Surčin, u kuću Šijanovih. Goca im je pomogla i adaptirali su ceo sprat prema svojim potrebama i potrebama deteta. Oni gore imaju bukvalno ceo stan za sebe, ali ipak žele više privatnosti - ispričao je za "Kurir" dobro obavešten izvor i objasnio zbog čega je Mirku i Bojani bitno da se osamostale.

- Bojana i Goca se odlično slažu, oni se ne sele od nje zbog loših porodičnih odnosa nego da bi sami uživali u svojoj ljubavi i deci. Goca baš voli snajku, stalno je hvali, na sva usta. Vidim da Bojani ništa nije teško, vredna je i radna u kući, što je Goci jedna od najvažnijih stvari - kazao je on, a onda otkrio zbog čega budući bračni par ipak nije kupio imanje koje su gledali:

- Dugo su gledali oglase i placeve i onda se pojavio jedan u blizini doma u kojem je odrastao Mirko, i on je odmah odlučio da ga kupe da bi mogli da budu blizu Goce, koja pomaže oko Zorana, a sigurno će im priskočiti i za drugo dete. Međutim, cena je bila paprena. Neki placevi u tom delu grada koštaju i preko 200.000 evra, a baš taj koji je Mirku zapao za oko bio je papreno skup. Njima se mnogo svidelo to imanje, ali vlasnik nije želeo da pregovara o ceni i da je spušta, pa su oni odustali od kupovine i nastavili potragu.

- Ne želim da komentarišem nikakve naslove i informacije, kontaktirajte s njima - poručila je Goca Božinovska kratko.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miresijan/Instagram

Pogledajte još