MENSUR MI SE IZVINIO: Mina Vrbaški progovorila o susretu sa Ajdarpašićem (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio je učesnike "Zadruge 5" Minu Vrbaški, Mateju Matijevića i Frana Pujasa. Mina je otkrila šta joj je prilikom susreta rekao bivši dečko Mensur Ajdarpašić.

- Dobro veče, pozdravila bih sve u studiju. Fran i ja imamo zajedničku drugaricu, ceo si tip-top, svaka bi te majka poželela za zeta. Da li imaš neku tetovažu koja ti je najdraža - upitala je gledateljka.

- Možda tetovaža Simbe, mog psa koji je uginuo - rekao je Fran.

- Neko je rekao davno: "Šta se desi u Budvi, ostaje u Budvi", načulo se da je Mensur Ajdarpašić bio sa Anom Jovanović. Mina, šta imaš da kažeš na to - upitao je Tanasijević.

- Ne znam ja ništa, da kažem. Ana i ja smo jako dobre, ona mi je dosta stvari rekla u vezi nekih zadrugarki. Ja dosta stvari znam o devojkama koje su mene najgore pljuvale, a zapravo rade najgore stvari. Nikoga neću dirati ali ih molim da oni mene ne diraju. Neka gledaju sebe i svoje živote, a mene neka zaobiđu - kazala je Mina.

- Da li ti se Mensur na kraju svega izvinio - upitao je Tanasijević.

- Na kraju je ispalo da sam ja u pravu. Ja sam sve ratne sekire zakopala sa njim. Izvinio mi se. Kada smo se sreli, on je prišao, javio se. Da li sam ja jednu, jedinu stvar slagala? On je po izlasku video ko je govorio istinu, shvatio je neke stvari. Moj dečko nema problem da ja popričam sa nekim. Volela bih da nekad ne znam ništa - rekla je Mina.

- Da li si čula nešto za Mateju ili Frana - upitao je novinar.

- Jesam, čula sam nešto za Mateju, ali sve pozitivno - kazala je Mina.

Izvor: Pink.rs
Foto: minavrbaski/Instagram

Pogledajte još