BEBICA JE NJEN SEKS ROB: Saška Karan žestoko oplela po Mariji Kulić

Bivša rijaliti učesnica Saška Karan nedavno je neprijatno iznenadila javnost kada je na svojim društvenim mrežama objavila lažnu vest da je Miljana Kulić preminula, ali ni posle mnogobrojnih osuda, ne prestaje da šokira javnost.

Iako se branila da je rečenicom: "Sada su mi javili da je Miksi preminula" aludirala na komšiničinog psa, ovoga puta direktno je udarila na Mariju Kulić uz tvrdnje da je u tajnoj ljubavnoj vezi sa ćerkinim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Cela porodica koristi Miljaninu nesreću i uzimaju joj teško zarađene pare koje troše na skupe destinacije i provode. Pogledajte samo Marijin dolazak u bolnicu u Beogradu dok se Miljana bori za život. Namunjila se, obukla mini-suknju da joj se gaće vide. Neću da budem maliciozna da kažem kako su Marija i Bebica u vezi, kako to mnogi tvrde, pa zato oblači dop*čnjake, ali nemam drugo objašnjenje - rekla je Karanova, pa Macanovića nazvala seksualnim robom porodice Kulić.

- Ne treba dirati nikome u bolest deteta, slažem se sa Marijom, ali nju zaista ne možemo nazvati majkom. Šeta se sa Bebicom po Beogradu u dopi*njaku, sa gaćicama na izvol’te, hvataju se ruku pod ruku dok uživaju u znamenitostima prestonice i onda se čude što svi misle da su zajedno. To nikako ne ide sa pričom o patnji, bolu za detetom i strahu. Ponekad pomislim da je taj momak kidnapovan i da ga koriste kao seksualnog roba, pa zato ćuti i ne socijalizuje se sa ljudima - istakla je Saška, pa Miljani ponudila smeštaj i pomoć.

- Ukoliko se Miljani dogodi nešto loše, tužiću Mariju i isterati pravdu zbog njenog nesavesnog postupanja prema bolesnom detetu. Kao staratelj je potpisala dozvolu da se operacija uradi iako je znala da time rizikuje Miljanin život. Ukoliko želi, dobro došla je u moj dom, u kom ću joj pružiti ljubav i pomoć kao da je moje dete. Dosta su je roditelji i sestre šutirali kao pseto onda kada im ne donosi pare i kada nije ni za šta - zaključila je pevačica.

Izvor: Alo.rs
Foto: saskakarangazivoda/Instagram

Pogledajte još