DOGOVORILI SMO SE, JA MOGU DA IMAM DEVOJKU, ONA MOMKA NE: Marko Janjušević Janjuš zbunio fanove fotografijom sa bivšom suprugom Enom

Nekadašnji košarkaš Marko Janjušević Janjuš tokom učešća u "Zadruzi 3" započeo je ljubavu vezu sa Majom Marinković iako je još uvek bio u braku sa suprugom Enom.

Nakon razvoda, Janjušević je više puta istakao da je sa bivšom suprugom ostao u prijateljskim odnosima, te da se kaje zbog preljube koju je počinio.

U medijima su se često pojavljivale spekulacije da je bivši zadrugar obnovio ljubavnu vezu sa Enom, te da zajedno sa ćerkicom Krunom žive kao i pre kraha braka.

Poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram, Marko je ponovo pokrenuo nagađanja o svom ljubavnom životu.

Naime, Janjuš je objavio fotografiju na kojoj pozira sa nekadašnjom suprugom i ćerkom i otkrio kakav "dogovor" su postigli.

- Najbolje je biti u dobrim odnosima. Šta god bilo... Dogovorili smo se da ja mogu da imam devojku, ona ne može momka... I svi srećni i zadovoljni... - napisao je Janjušević pored fotografije.

Nakon objave rijaliti zvezde usledili su komentari njegovih vernih fanova koji su mu poručili da je pomirenje sa Enom pravi potez, te da je ona prava žena za njega. Naravno, bilo je i onih koji su njegovu objavu doživeli kao odgovor na pomirenje bivše devojke Maje Marinković sa Filipom Carem.

Autor: Nadlanu.com
Foto: mali_janjus/Instagram

Pogledajte još