ONA MU JE SAMO RECKA: Lepi Mića prokomentarisao ljubavnu vezu Dalile Dragojević i Luke Nikolića (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila učesnike "Zadruge 5" Marijanu Zonjić i Saleta Luksa.

U emsiji se pričalo o proslavi 29. rođendana Dalile Dragojević i njenoj ljubavnoj vezi sa Lukom Nikolićem. Pevač Lepi Mića koji je bio jedan od Dalilinih gostiju na žurki, telefonskim putem uključio se u emisiju.

- Ja nikoga nisam imenovao, to što su se oni pronašli to je njihov problem. Ona je mene zvala, ja imam pozvinicu, a ona je recka i to nije tajna. Sve su one njegove recke. Gospodin Luka estradna recka, ona je sama sebe našla u tome. Nisam ja kriv što je Đole to snimao. Ona nije smela da napusti emisiju, a ona je spominjala Luku, ona ga je naterala da je vozi. Nju je zabolelo, jer je shvatila da Luka ima mnogo devojka sa kojima je bio. Njega boli recka, a ako je boli šta traži sa njim, a on bio sa Minom, povezivali ga sa Majom, Aleks je bila tu, ja ne znam šta ona želi. Ona je sinoć bila bahata i pokušala je da uceni voditeljku. Lukin otac se ne meša u taj odnos, ali nije zadovoljan tim izborom. Dalila pravi za sebe lošu reklamu, Luka udara recke i boli ga uvo. Mene su prozvali da nisam bio pozvan, ali sam dokazao da jesam. Lepi Mića je za njih institucija. Ja sam nju hranio, a ona se tako ponaša i laže, ja sam nju demantovao, a da je moj drug hteo da je*e, je*ao bi - rekao je Mića.

- Mića ima pravo na svoje mišljenje, a Dalilu pustite da živi svoj život - rekla je Marijana.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još