NEMAM ZA ČIME DA PATIM: Barbara Bobak progovorila raskidu veridbe sa Darkom Lazićem

Pre nekoliko meseci, pevačica Barbara Bobak raskinula je s kolegom Darkom Lazićem, a on je ubrzo našao novu devojku. Kako kaže, to je nije nimalo dotaklo i želi mu sreću sa novom izabranicom.

- Super sam. Kad nemaš za čim da patiš, onda i ne patiš. Nemam za čim da patim - rekla je Barbara, pa se dotakla i njegove nove devojke, pored koje je on nju, prema napisima pojedinih medija, svakako preboleo.

- Super ako ima, baš mi je drago. Ako ona njemu odgovara, ako je on srećan, srećna sam i ja zbog njega. Neka su živi i zdravi - rekla je pevačica, a onda otkrila da li bi se javila bivšem partneru kada bi ga srela.

- Javila bih mu se najnormalnije, ne mrzim ja njega. Mržnja izjeda čoveka. Nemam živaca da mrzim bilo koga. Gradim svoju karijeru, posvetila sam se poslu. Ne bazira mi se život na njemu, nije mi ni u malom mozgu - rekla je Barbara za 24sedam.

Podsetimo, pevačica se prethodnog dana našla u fokusu zbog navoda da joj se na jednom nedavno održanom nastupu toliko slošilo, da su morali da je odnesu s bine. Bobakova se prisetila tog nemilog događaja, pa i ispričala koliko joj je majka, inače medicinski radnik, tada pomogla.

- To je bilo pre jedno dve, tri nedelje. Dva dana pre nego što se to desilo, ja sam snimala spot, ceo dan nakon toga sam radila u Novom Pazaru. Nisam jela ništa što ne treba, alkohol nisam ni probala. Tog jutra, kada sam imala nastup, osećala sam se dobro, međutim kada sam počela da se sređujem i šminkam osetila sam da mi je muka i samo krećem da povraćam - rekla je Bobakova koja je ubrzo potom pozvala majku, kako bi se posavetovala sa njom.

- Sve vreme sam se šminkala i povraćala! Ali nisam razmišljala da otkažem nastup zbog svih tih ljudi koji će doći, kolega muzičara, gazde... Takva sam, radoholik. Mama mi je donela klometol i bila sam malo bolje, međutim, ispovraćala sam se ponovo ispred kluba! - kazala je pevačica koja ni tada nije odustala od izlaska na binu.

- Ušla sam u bekstejdž i tu sam primila infuziju. Tada mi je bilo super, osećala sam se kao nova, ali kako sam kročila na binu i zapevala, opet mi nije bilo dobro. Otpevala sam 15, 16 pesama i samo mi je pao mrak na oči! Gledala sam gde ću, šta ću i brzo pretrčim iza bubnja i povratim preko ograde od bine - nasmejala se ona, ali joj onda situacija nimalo nije bila smešna.

- Odneli su me sa bine jer sam skoro pala u nesvest, toliko mi je bilo loše. Posle sam se vratila samo da se izvinim publici i aplaudirali su, razumeli su me.

Kako joj je baš na ovaj način pozlilo, pojedinci su posumnjali kako je Barbara možda i u drugom stanju.

- Da, evo, ne znam šta ću pre od života nego decu da pravim, još mi samo to fali - kroz osmeh je rekla, pa dodala:

- Nisam ih pravila kad je trebalo i kad sam imala priliku, kada sam bila u vezi. Ni tad nisam razmišljala o deci, a kamoli sad. O tome nema ni govora - otklonila je Barbara svaku sumnju.

Na pitanje da li je slobodna devojka ili se, pak, neko pojavio u njenom životu, odgovorila je:

- Moram da sačuvam svoju privatnost i odlučila sam da ne pričam više javno o tome, jer mi očigledno ne ide nikako. Ali eto, saznaće se ako ima nešto.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.