Rakuten Viber na konferenciji #Digital2022: Svi učesnici na Chatbotu!

Regionalna konferencija o telekomunikacijama i medijima #Digital2022 kao i svake godine se trudi da donese nešto novo na tržištu organizacije događaja i time poboljša iskustvo svih posetilaca konferencije.

Ove godine imamo sasvim novi ekskluzivni #digitalni momenat za sve naše drage digitalce. U četvrtak i petak 15. i 16. septembra 2022. godine svim gostima konferencije biće na raspolaganju Viber Chatbot po nazivu Digital Conference.

Viber Chatbots je proizvod kompanije Rakuten Viber koji komunikaciju sa velikim brojem ljudi istovrenemeno uveliko olakšava. Svima koji posete vaš chatbot možete na jednom mestu, pregledno, brzo i lako dostaviti sve potrebne informacije o proizvodima ili uslugama koje nudite kako bi njihovo korisničko iskustvo prevazišlo sva očekivanja.

Troje od četvoro kupaca želi opciju da odgovore na svoja jednostavna pitanja dobije u direktnoj komunikaciji sa predstavnicima kompanije čije proizvode ili usluge potražuje. Procenjuje se da će do 2025. godine 95% kompanija koristiti chatbot-ove za komunikaciju sa svojim klijentima a vrednost cele ove industrije će dostići 1,25 milijardi dolara.

Šta sve možete uraditi ukoliko koristite Viber Chatbot?

Možete omogućiti onlajn prodaju, možete slati informacije o novim proizvodima i specijalnim akcijama. Možete personalizovati njihovo korišćenje chatbot-a a da im u isto vreme pružate automatizovanu korisničku podršku. I što je najbolje, ona može biti dostupna 24/7.

Idite i korak dalje, osmislite kreativna vizuelna rešenja zbog kojih će se korisnici vraćati i tražiti nove informacije koje ćete im dostaviti lako i pregledno. Budite korak ispred i predvidite koje sve informacije mogu biti potrebne i korisne vašim klijentima i upravo njih delite putem Viber Chatbot-a.

Iskoristite jedinstvenu priliku na ovogodišnjoj Digital 2022 konferenciji da testirate jedan Chatbot koji će biti dostupan putem QR koda i upoznajte se sa novom generacijom poruka i poslovne komunikacije.

Program cele konferencije možete pogledati na sajtu digitalconference.rs

Čekamo vas na konferenciji #Digital2022

Pogledajte još