ONA JE BILA DRUG, ZA*EBANT, SUPER LIK: Zvezdan Slavnić progovorio o Kseniji Pajčin i otkrio da su se viđali tokom njegove robije (VIDEO)

U emisija "Pretres nedelje" na televiziji "Pink" učesnik "Zadruge 6" Zvezdan Slavnić progovorio je o svom životu, ljubavi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin, ali i godinama provedenim u zatvoru.

- Majka je nakon toga upala u tešku depresiju i od tada se svi borimo sa tom bolešću. Kada smo bili klinci i kada smo pravili gluposti, svi smo bežali kod mene. Moja majka je bila drug i sve nas je štitila iako to možda nije trebalo. Jednom prilikom je rekla: "Lakše mi je kad ste kod mene, znam da ste na sigurnom". Kada su se moji razvodili, jedino joj je bilo da ja ostanem sa njom. Kada se desila presuda, to ju je na neki način dokrajčilo - rekao je Zvezdan.

- Posle svega, možeš li da kažeš da si time uništio svoju porodicu? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Jesam. Promenio sam tok svega što smo planirali. Tata je promenio planove da bi mi dolazio u posetu. Više puta sam mu govorio da sam dobro i da ne mora da dolazi, tada je bio u žiži interesovanja kada je u pitanju njegova profesija. Taj moj čin, promenio mu je tok života... - odgovorio je Slavnić.

- Da li se jasno sećaš svega što se dogodilo nakon toliko godina? Sećaš li se lika tog dečka? - nastavio je Milan.

- Sećam se, da. Ne sećam se lika baš tačno jer je mnogo godina prošlo. Moram reći, nije sve tako kako je predstavljeno. Ozbiljna stvar se desila, da bih se ja nešto pravdao i "praćakao", ali nisam govorio o tome - rekao je Zvezdan.

- Da li si se viđao sa članovima njegove porodice? Kako je to izgledalo? - pitao je Milošević.

- Samo na suđenju, ovako se nismo sretali. Na sudu je izgledalo sve to kao na filmu, bukvalno. Mnogo se tada pisalo i sa informacijama dobrim i nekim koje nisu istinite. Evo i dan danas se provuče po nešto, nije stalo ni posle 25 godina. Jasno mi je, znam šta sam uradio i zaslužio sam to. Moje je da se borim sa tim kako znam i umem - naveo je zadrugar.

- Odakle ti oružje? Da li je tvoja kako kažeš "ekipa" našla tebi kada je bilo najteže? - pitao je voditelj.

- U to vreme nije bilo teško doći do pištolja, to je kao da želiš Kiki bombone... Da, pomagali su mi i bili su tu... - odgovorio je Slavnić.

- Da li si bio u kontaktu sa Ksenijom, nakon toga što ti se desilo? - pitao je Milošević.

- Videli smo se možda dva-tri puta. Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena... Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali... Ksenija je bila posebna... Devojčica puna energije, veselje, sve najlepše može da se kaže za nju. Drug, za*ebant, super lik... - rekao je Zvezdan.

- Da li si ikada posetio ili kontaktirao članove porodice dečka koga si usmrtio? - pitao je voditelj.

- Nisam, verovatno da je trebalo, ali nisam - tiho je rekao Slavnić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.