SUTRA SE ŽENI ŠABANOV SIN: Sve je spremno za venčanje Mihajla Šaulića

Mihajlo Šaulić, sin legendarnog pevača Šabana Šaulića u nedelju će se zakleti na večnu ljubav verenici, Marini Velimirović. Budući da je reč o porodici široke ruke, za očekivati je gala slavlje, a po informacijama koje su stigle do medija nema sumnje da će biti tako.

Svadbena zabava biće organizovana u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, a nagađa se da su mladenci za ovu priliku izdvojili više desetina hiljada evra, te da ni na čemu nisu štedeli. Za oko četiri stotine zvanica izabrali su najskuplji meni, a Marina je pripremila dve venčanice. Jedna je stigla iz inostranstva, a drugu je specijalno za nju kreirao Igor Todorović, koji se pobrinuo i za Mihajlovo odelo.

Šaulić je za kuma izabrao Darka Ristića, menadžera fudbalera Dušana Vlahovića sa kojim je zajedno studirao u Italiji. Oni će tako postati dvostruki kumovi, jer je sin kralja folka pre nešto više od dve godine već venčao menadžera najskupljeg srpskog fudbalera u istoriji. To će predstavljati vrhunac prijateljstva koje traje još iz studentskih dana.

Buduća gospođa Šaulić vidno je ushićena pred njihov najvažniji dan, a ono što zanima javnost je ko je Marina, koja je uspela da osvoji konzula nakon kraha njegove veridbe. Velimirovićeva je vlasnica privatnog vrtića u kojem radi kao vaspitačica. Ona potiče iz imućne porodice i dok nije uplovila u emotivnu vezu sa Šabanovim sinom, često je bilo moguće sresti je na gradskim dešavanjima.

Da su je Šaulići prihvatili govori činjenica da se često može sresti u društvu Mihajlove majke Gordane i sestara Ilde i Sanele.

Izvor: Svet-scandal.rs
Foto: marina12_______/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.