I NJEMU ĆE TAKI UGRADITI SILIKONE: Dejan Dragojević brutalno odgovorio na prozivke Maje Marinković i Marka Markovića

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima došlo je do svađe između Aleksandre Nikolić i Bilala Brajlovića, koji je Aleks optužio da iskorišćava Dejana Dragojevića. Umešala se i Maja Marinković, koja je žestoko udarila na Dejana, jer je saznala šta je pričao o njoj.

- Čujem da me mnogi komentarišu, pa neću vređati na nizak način. Mnogi se grupišu po fanovima, ko je pozitivan u narodu, sami će da se pronađu. Mnogi o Aleksandri nemaju lepo mišljenje jer misle da se uzdigla uz Dejanovu pobedu. Dejanovi fanovi jesu bili od njega i Dalile, jer ga je ona napravila žrtvom. To da se sa Carem nije dogoodilo, nikad ne bi bio žrtva. On je ovde gazio ljude najniže kad im je bilo najteže. Dejan je ispao fer prema Dalili, ali nije ona prema njemu. Ne može da bude on dobar čovek kad prodaje veru za večeru zbog ljubavi, koja te sutra zezne. Ovde se uvlače jer je video da je Aleksandra dobila dve pobede za Miss, bila posebna osoba. U lajvu se priča jedno, van drugo, obične kukavice koje nemaju stav. Kad vide da je neko negativan u narodu gaze ga. Ja bih se složila sa Bilalom, ljubomorni su na dečka što se izdvojio, jedinka je i ima svoj stav - govorila je Maja.

Marko Marković je kasnije popričao sa njom i takođe je opleo po Dejanu.

- Kad je Stanija bila nominovana sa Osmakčićem, iz čista mira je skočio. To mrzim... Klasična alapača - rekao je Marko, između ostalog.

Pobednikom "Zadruge 5" dejan Dragojević brutalno je odgovorio Maji i Marku.

- S obzirom na to da Marko kaže da bi mi se uneo u facu, stvarno bi me bio strah, mislim da bi hteo da me poljubi... Ne želim to, nisam ja iz tog sveta, ali podržavam sve orijentacije... Malo je bez veze da komentariše mene jer trenutno u "Zadruzi" mu je Kikica Tangica Golog*zijanović, koji mu je rekao takve gadosti za "bivšu" devojku, a on je to nagradio srednjim budžetom. Danas Miljan priča o Majinim s*sama i on ništa, smeška se... Stanija je za novine rekla, koliko vidim, da se dopisivao sa homoseksualcima. Mislim da bi on i Aleksandra bile top drugarice, pardon drug i drugarica... On mi je najsigrniji od svih tu, dok npr. komunikaciju sa Necom ne bih oprostio, tu ne sme... Ali sa Markom nek se druži... - rekao je Dejan.

- Veza im je samo marketing pripremljen teren. Niti ima čojstva, niti ima junaštva, loš predstavnik Crne Gore... Ja i sad branim moju Mau i ne dam jednu ružnu reč, a njemu sve vređaju, ali to mu izgleda prija... Možda voli da je rob i ponizna k*čkica. Ja sam se Staniji izvinio za te neke svađe, ali nismo ostali dužni jedno drugom. Bolje bih je ja odbranio, nego bivši momak... Našao je uspešnu devojku, ali nije mogao da prati tempo... Ako može Staniju da zameni sa Majom i Anitom, onda to govori na šta je spreman... Anita nije jaka tema, ali Maja jeste, jer je bila drugarica od Stanije. Mislim da će biti dobar Marinković, ugradiće i njemu silikone onaj polučovek, polugronik i lepo će da žive - dodao je Dragojević.

- Što se tiče Maje da je rekla da sam promenio veru... O tome ćemo na sudu, nek dokaže! Inače, Što se prodaje tiče, jako malo vredi to p*čke. Kažu 200 grama mesa i da smrdi, cepa te iz mesta - zaključio je pobednik "Zadruge 5".

Izvor: Pink.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.