SIN RASTE: Kristina Spalević pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Učesnica četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga" Kristina Spalević sa izabranikom Kristijanom Golubovićem očekuje svoje prvo dete.

Naime, dvadesetpetogodišnja pevačica krajem juna saznala je da će postati majka dečaka, što ju je neizmerno usrećilo.

Atraktivna crnka polako se priprema za rođenje sina, koji bi trebalo da dođe na svet početkom januara sledeće godine.

Bivša zadrugarka i njen partner još uvek nisu odlučili kako će se zvati njihov sin, a jednom prilikom izjavili su da će možda nositi ime svog oca.

Spalevićeva je pre nekoliko dana sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila selfi iz lifta i otkrila im kako izgleda u poodmakloj trudnoći. Kristina je nosila usku haljinu koja je istakla njen trudnički stomačić. Zgodna trudnica imala je savršenu šiminku i frizuru i ako je suditi po njenom izgledu čini se da uživa u blagoslovenom stanju.

- Mi - kratko je napisala Kristina pokraj fotografije.

Nakon objave rijaliti zvezde usledili su komentari njenih pratilaca koji su joj poručili da nikada nije lepše izgledala i poželeli joj sreću.

Podsetimo, Kristina i Kristijan uplovili su u ljubavnu vezu pred kamerama televizije "Pink" na rijaliti imanju u Šimanovcima, iako je on bio oženjen. Nakon kraja rijalitija, Golubović se razveo i započeo život sa Kristinom, koja je u januaru ove godine doživela spontani pobačaj. Međutim, posle samo nekoliko meseci ona je ponovo zatrudnela i sada je očekuje najlepša životna uloga.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: kristina_spalevic/Instagram

Pogledajte još