"All for All Leadership Summit" okuplja liderke i lidere iz regiona 23. novembra 2022. u Beogradu

Šesti put zaredom, AFA organizacija okuplja liderke i lidere iz čitavog regiona na Women's Leadership Summit-u, koji od ove godine postaje "All for All Leadership Summit". Događaj će se održati 23. novembra 2022. u hotelu Hilton u Beogradu.

- Imajući u vidu da smo u proteklom periodu uspeli da privučemo gotovo podjednak broj muškaraca koji zajedno sa nama dele misiju kreiranja rodno-ravnopravnog društva, ponosni smo što smo nakon samo pet godina došli do toga da Samit može da ponese novi naziv, čime želimo da stavimo akcenat na ono za šta se suštinski zalažemo, a to je inkluzivno, ravnopravno i solidarno društvo - ističu iz AFA organizacije, koja je primarno posvećena rodnoj ravnopravnosti i ekonomskom osnaživanju žena.

Centralna tema Samita je "Together for a Better World – The Power of Collaborative Leadership". Događaj će okupiti relevantne predstavnike vladinih institucija, korporativnog sektora, diplomatskog kora, preduzetnike i razvojne institucije koji će podeliti najbolja iskustva i prakse na teme rodne ravnopravnosti, inkluzije, održivog rasta, budućnosti regiona, ubrzane IT-izacije ekonomije i društva, i slično. Više o samitu možete videti na sledećem linku.

Akcenat će biti na interaktivnim diskusijama i učenju, kroz tematske plenarne sesije i workshopove, kao i na targetiranom networkingu koji će omogućiti bolje povezivanje, kao i kreiranje zajedničkih akcionih planova najprogresivnijih ljudi iz regiona. S obzirom na ograničen kapacitet, Samit će biti zatvoreni invite-only događaj, pa ukoliko želite da dobijete priliku da ispratite ovaj događaj, potrebno je da svoje interesovanje izrazite popunjavanjem upitnika na linku.

"Women’s Leadership Summit" je jedan od glavnih regionalnih događaja AFA organizacije, ustanovljen 2017. godine, sa idejom da poveže liderke i lidere iz različitih oblasti, kako bi zajedno radili na rešavanju bitnih i hitnih tema, kao i doprinosili iznalaženju inovativnih rešenja za razvoj ekonomija i društava u kojim će žene i muškarci biti podjednako uključeni. Ovaj flagship event je do sada okupio zajednicu od preko 2.000 ljudi, sa ciljem aktivnog i kontinuiranog rada na podizanju svesti u javnosti o značaju izgradnje društva jednakih
mogućnosti za sve.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još