NISU MU POMOGLI NI DUPLIRANI GLASOVI: Boža Džons izbačen iz "Zadruge 6" (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević otišao je po nominovane takmičare Bilala Brajlovića i Božu Džonsa, kako bi se odigrao duel za opstanak.

Voditelj je zadrugarima objasnio pravila igre. Na podu su se nalazili baloni u zelenoj i crvenoj boji. Na znak Velikog šefa, morali su da krenu da gaze svoje balone, a ko prvi stigne do crnog, on je pobednik igre.

U igrici je pobedio Boža i njemu su duplirani glasovi. Tanasijević je saopštio zadrugarima rezultate glasanja. Bilal je osvojio 98% glasova publike, dok je Boža i posle dupliranja imao 2%.

Boža se pozdravio sa cimerima i zaputio ka studiju voditeljke Dušice Jakovljević.

Miljana Popović skočila je Boži u zagrljaj.

- Treba da budem vođa, slušaj svoje srce - rekla je Miljana.

Izbačenog zadrugara sačekao je otac Karađorđe, kome je Boža poleteo u zagrljaj.

- Emotivan susret - rekla je Dušica.

- Sve se nekako skupi. Samo malo da dođem sebi. Nisam mislio da će tata doći, mislio sam da će doći drugari - rekao je Boža.

- Hoće li ti nedostajati Miljana? - pitala je voditeljka.

- Da, zadrugari me ismejavaju, ali ja sam dokazao da sam zaljubljen u nju. Kod mene ništa nije fejk. Ja sam bio fer prema svima, dozvolio da pričaju kako hoće. Onda su krenule priče da sam gej, pa kad god je bilo nešto, ja sam bio kriv. Vređali me, ponižavali. Najviše sam dobio udaraca. Drago mi je što sam bio deo ovog projekta. Miki me od prvog dana ne gotivi, pljuje me, ogovara. Njegovo pravo, ja mu ne zameram, ljudski je praštati. Zorica je bila prema meni kao majka, Marina, Ša me je poštovao - ispričao je Džons.

Boža je nakon intervjua napisao pismo u kojem je imenovao novog vođu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još