SMEJU NAM SE IZA LEĐA, ALI JA ZNAM DA JE DOŠLO NAŠE VREME: Darko Lazić progovorio o devojci Katarini i otkrio planove za budućnost

Folker Darko Lazić otkrio je kako se njegova devojka Katarina slaže sa njegovom decom, kao i da li je ona i dalje u braku, kako se spekulisalo u javnosti.

- Kad mi dođu deca, Kaća se prema njima ponaša kao da im je druga majka. Njena sestra ima dvoje dece, majka joj je vaspitačica i zna sa decom. Moju čuva kad dođu, a imaćemo, nadam se, jednog dana i svoju - kaže Lazić.

- Ona sad brak zamišlja samo sa mnom. Katarina se u kuhinji snalazi kao da se tamo rodila! Sve zna da sprema, a ljudi misle da je još jedna fitnes instruktorka koja nema pojma o životu. Imaju predrasude svi prema nama, ali uverićemo ih sve da su stvari drugačije - ističe ponosno pevač.

Lazić kaže da niko ne veruje da će da mu uspe veza s Katarinom jer su navikli da devojke menja kao čarape.

- Kaća uvek priča da se ništa nije promenilo među nama otkad smo se upoznali. Mi se poznajemo više od 10 godina, naše porodice se znaju i između nas su uvek postojale simpatije. Mi smo davno bili u vezi, sada smo samo posle toliko vremena sve obnovili - navodi Lazić, pa demantuje priče da je ona i dalje u braku.

- Oboje smo razvedeni, pa smo svojoj ljubavi rešili ponovo da damo šansu. Vidim da mi se sada smeju iza leđa i pričaju da ovo s Kaćom neće da traje. Pričaju da je ona meni samo još jedna u nizu, ali pokazaću da to nije istina. Mogu da se smeju do sutra, ja znam da je došlo naše vreme - zaključuje nekadašnji pobednik "Zvezda Granda".

Izvor: Republika.rs
Foto: _katarina_24/Instagram

Pogledajte još