ODAJU GA NAČIN NA KOJI SEDI I GOVORI: Saznajte kakav je muškarac u seksu i pre odlaska u krevet

- Većina žena je saglasna da je najbolji uvid u to kakav je vaš muškarac ljubavnik pre samog seksualnog čina, zapravo njegov poljubac - kaže stručnjak za veze Trejsi Koks.

I istina je da zapravo možete otkriti kakav je muškarac u krevetu na osnovu načina na koji se ljubi, jede, govori, sedi...

Način na koji se ljubi

Muškarac koji se ljubi previse nežno, proizvodi puno pljuvačke, a njegov stil se može opisati kao predvidiv i pomalo dosadan pa verovatno nije previše kreativan niti strastven u krevetu. Brzinski poljupci i stil "centrifuge" u kojoj stalno razmenjuje jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji praktikuje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika. Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja. Poljubac je ultimativni znak testiranja muškarca kao ljubavnika. Ukoliko poljubac nije zadovoljavajući, seks ne bi trebalo ni da se desi.

Način na koji jede

Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom ishranom u seksu više uzbuđuju sami sebe nego što ih uzbuđuje njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko "trpanje" hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u seksu.

Način na koji govori

Monoton glas bez promene tonaliteta kao i izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

Način na koji se ponaša u društvu

Generalno, što je muškarac otvoreniji i društveniji, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Povučeni muškarci mogu biti prikriveni vulkanom strasti, a kod onih ćutljivih, te onih koji radije posmatraju druge, a ne govore, veće su verovatnoće da imaju neke bizarne seksualne fetiše.

Način na koji sedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time pokazuje koliko je fokusiran na partnerku i spreman da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu, malo po malo posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Način na koji dodiruje druge

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, tapše ga po ramenu i nema problema s fizičkom bliskošću, u seksu je radoznao i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od vas, a telo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole da pokazuju emocije. To ih ne čini odličnim ljubavnicima.

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavničkih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji je sklon da vas "guši". Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke te je brzo ispuštaju nisu taktilni i u seksu im je bitna "mehanika" više od emocija. Najbolji su ljubavnici oni koji blago prislone vaš dlan na svoj.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još