ČIM SE RAZVEDEM, PONOVO SE ŽENIM: Dejan Dragojević progovorio o novoj devojci i planovima za 2023. godinu

Braća Dejan i David Dragojević danas su u emisiji "Premijera - Vikend specijal" govorili o svojim emotivnim životima i to iz sunčane Crne Gore.

David je prvi otkrio svoje novogodišnje planove i želje gledaocima televizije "Pink".

- Za mene je prethodna godina bila fenomenalna, moja pobeda u 2022. je ovaj mali tetreb, to porodično što se vratilo, to je moja pobeda. Ostavili smo sve to ružno što je bilo. Zajedno smo, tu smo. Za mene nema nove ljubavi, ja nikad ne krijem, ne bežim od toga, voleo bih da se zaljubim, da pokažem devojku. Nekad se desi, kao i svakom muškarcu. Ali voleo bih da mi se desi ta prava ljubav, da mogu sebi da priuštim porodicu, da se iskažem u tom polju. To je nešto što želim u ovoj godini - rekao je David.

Nakon njega, pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević progovorio je o svom emotivnom statusu koji je bio tema svih medija prethodnih dana.

- Jesam, ja sam zaljubljen. Planiram da kad se razvedem, da se ponovo oženim. Devojka je prijavljena, ima radni staž, radi, nema internet. Ta devojka je iz Beograda. Nije poznata javnosti. Niti prati rijaliti, niti čita, što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu i srce - istakao je mlađi Dragojević.

Dejan i David su otkrili da imaju i mnogo poslovnih planova u 2023. godini.

- Planovi su nam poslovni, radimo zajedno, daće Bog da to krene, on je smislio, ja ga pratim, mali je pametan - rekao je David.

Izvor: Pink.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još