VOLIMO SE: Ivana Šopić otkrila da li je obnovila ljubavnu vezu sa Stefanom Karićem

Sinoćni snimci sa društvenih mreža ponovo su uzburkali javnost. Naime, juče su Srpsku Novu godinu zajedno, u jednom prestoničkom klubu, dočekali bivši partneri, voditeljka "Zadruge" Ivana Šopić i nekadašnji učesnik rijalitija Stefan Karić, nakon čega su ponovo krenule glasine da su obnovili ljubavnu vezu.

Tim povodom novinari portala "Pink.rs" kontaktirali su Šopićevu, koja im je otkrila kakva je priroda njenog odnosa sa Karićem.

- Stefan i ja nismo u vezi. Volimo se, družimo, ne vidim ništa loše u tome. Naš odnos izgleda identično kao u "Zadruzi 3" dok smo se družili i dok nismo stupili u vezu. Oboje se slažemo da najbolje funkcionišemo kao prijatelji, ali smo očigledno morali da se oprobamo u vezi da bismo to i shvatili, tako da se ne kajem što smo pokušali. Pre svega, mi smo proveli 10 meseci 24h zajedno, kao prijatelji pa potom kao partneri. Poznajemo se u srž, komuniciramo očima. Smejemo se non-stop, zračimo pozitivnom energijom i super se provedemo, takođe se i čuvamo i oduševljavaju me njegovi maniri prema meni kao prema bivšoj devojci, drugarici, kako god. Pokazali smo zrelost jer smo prešli preko svih ružnih stvari koje su se desile nakon raskida. Ponosna sam na naš odnos i na ljude u koje smo izrasli - objašnjava Ivana, a na pitanje da li postoji mogućnost da jedno drugom ponovo daju šansu, kaže:

- Ovako nam je super, ne želimo da kvarimo ovo prijateljstvo jer ovako savršeno funkcionišemo. Očekujem da me upozna sa sledećom devojkom i nemam problem sa tim. Meni je bitno da je on srećan i nasmejan, ja ću ga podržati u svemu i biti tu kao prijatelj. Koliko god to nekom izgledalo čudno, primetim ja ljude u gradu koji nas sretnu zajedno u društvu, da im ništa nije jasno. Imam utisak da devojke imaju problem da mu priđu zbog mene, a vidim da bi mnoge rado prišle, merkaju, merkaju. Sinoć je opravdao titulu zavodnika.

Izvor: Pink.rs
Foto: sopicka_/Instagram

Pogledajte još