Pet novih načina da je zadovoljiš

Nekada: Ako joj se nešto sviđa, nastavi da radiš tako i samo tako.

Sada : Eksperimentiši stalno

Oseljivost njenog tela se menja kako uzbuđenje raste. Eksperimentiši. Neka uzme tvoju ruku i neka je pomera gore dole onako kako se to njoj sviđa, ili je pitaj: Od 1 do 10, koliko ti se ovo dopada?

Nekada: Fantazije su samo za čudake

Sada: Podstakni je da fantazira

Muškarci se tokom seksa fokusiraju samo na jednu stvar i razmišljaju: Sad će, o kad će... Dok ženema tokom seksa, misli lutaju, one maštaju, zamišljaju...(naravno tebe, pa fantaziramo i mi malo.....) Da doživi orgazam žena mora centar za strah u svom mozgu da stavi na off. Fantazija je način da je otrgnete od realnosti i tako ćete je oslobodite straha. Šapućite jedno drugom na uvo neke slatke provakacije, počnite da joj pričate priču u kojoj će joj kočnice potpuno popustiti. ..a onda će da izgubi razum....

Nekada:Kontroliši situaciju

Sada:Pusti nju da vodi igru

U istoriji skoro svake kulture muškarac je gazda u seksu. Ali to je patrijahalno i prevaziđeno. I žene vole da budu gazdarice. Pusti je da kontroliše situaciju tako ćete oboje znati šta je dobro za nju.Što više zabave ima ona, bolje za tebe. Ohrabri je da bude gore, isplatiće ti se.

Nekada:Erotske tačke su tu i tačka.

Sada:Različiti dodiri donose različite rezultate

Iako su neke tačke na njenom telu, garantovano dobitne, probajte da je dodirujete nežno i tamo gde nista znali da treba, ali samo nežno i sve će biti onako kako ste sanjali .

Nekada: Dovedi je brzo do kraja

Sada: Samo polako

Kada osetiš da je pred orgazamom povuci se, tako će prebrojati sve zvezdice kad treba. Ljubi je minut, dva i koncentriši se na druge delove njenog tela.Ponovi to nekoliko puta, dok je ne dovedeš do ivice. Nemoj da se bojiš da ćeš joj upropastiti trenutak ! Potrebno je od 5 do 10 minuta da se uzbuđenje smiri, pa čak i ako ona misli da je propustila trenutak , ti verovatno još ima čvrst argument da je povratiš na pravi put.

Pogledajte još