Stanojević: Zbog odsustva Vukića menjamo stil igre

"Remeti nas što Vukić neće moći da igra. Drugačije igraš sa njim a drugačije bez njega. Profil igrača menja stil igre, ali ne drastično", preneo klupski sajt trenerove reči.

Partizan u četvrtak od 21.00 u gostima igra prvu utakmicu baraža za Ligu Evropa protiv irskog Šamroka.

Stanojević je rekao da je "čvrsta i agresivna" prvenstvena utakmica protiv Novog Pazara donela još nekoliko povreda njegovom timu.

"Aleksandar Ranković je u boljem stanju, dok Vladimir Volkov ima problem sa mišićima, ali očekujem da će sve biti u redu. Što se tiče Eduarda, on ide na dodatna snimanja i sutra ćemo znati sve detalje", rekao je trener crno-belih.

Stanojević je bio zadovoljan nastupom protiv Novog Pazara i kazao je da je to pokazatelj kako Partizan treba da igra.

"Utakmica sa Novim Pazarom je pokazatelj kako Partizan igra. Igrali smo jednostavno, sa malo dodira, dosta agresivno. Model igre je bio onakav kakav sam ja želeo. Bili smo protiv Genka dobri, a sada isto, i ne možemo da budemo lažno skromni", kazao je Stanojević.

"Ja sam samo uživao u toku utakmice sa Novim Pazarom, a sada sam izuzetno oprezan", dodao je on.

Stanojević je rekao da Partizan nema pravo da se opusti u utakmici protiv Šamroka jer je to utakmica koja vodi u Ligu Evropa.

"Nismo mi Real Madrid, niti igramo svake godine Ligu šampiona pa da sebi dozvolimo takav luksuz, da se opuštamo u utakmici koja vodi u Ligu Evrope. Bilo bi neozbiljno. Jeste najslabiji protivnik po koeficijentu, ali biće teško", kazao je Stanojević.

Beta

Pogledajte još