Radovci očekuju remi u Novom Pazaru

On je dodao da je želja svih u beogradskom klubu da meč koji se igra sutra od 17.00 protekne u fer i korektnoj atmosferi "na terenu i van njega".

"Čeka nas sigurno jedan poseban meč. Prvenstvo smo počeli kako smo želeli - pobedom, a sada je pitanje da li možemo od starta da se ustalimo u vrhu tabele"
, kazao je Petrović novinarima na stadionu Rada.

Trener "građevinara" koji je sa tribina posmatrao narednog rivala prošlog vikenda protiv Partizana (0:5), rekao je da se nada pobedi svog tima.

"Imamo sve bitne podatke i spremno dočekujemo meč. Neće biti lako. Novi Pazar je debitant u ligi i veoma je motivisan zbog toga. Bod je, međutim, minimum koji očekujemo", dodao je on.

Za sastav Rada konkurisaće istih 18 igrača koji su igrali u prvom kolu prvenstva Srbije, kada je u Beogradu pobeđen Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 3:0.

To znači da će i ovu utakmicu zbog povrede propustiti kapiten Tomislav Pajović, a neće biti ni Branislava Jovanovića, Predraga Luke, Milana Prša, Radomira Kokovića i golmana Branislava Danilovića.

Generalni direktor Rada Nebojša Lukić naveo je "građevinari" insistiraju da utakmica sa Novim Pazarom protekne u "sportskom duhu".

"Radi se o utakmici koja ima specifičnu predigru već nekoliko godina unazad. Nadamo se da će biti izbegnuto ono što se ranije dešavalo. Insistitramo i apelujemo na sve da ovaj meč prođe u sportskom duhu"
, kazao je Lukić.

Utakmicu u Novom Pazaru 2004. godine, dok su ova dva kluba bili drugoligaši, obeležila je velika tuča navijača na terenu.

Lukić je kazao da će u Novi Pazar putovati oko 300 navijača Rada, a da je klub dobio "uveravanje da će oni navijati korektno i dostojanstveno".

"Uključili smo i obavestili sve strukture o ovom putu. Da li će biti provokacija sa druge strane, ne želimo da prejudiciramo", dodao je on.

Beta

Pogledajte još