ZADRUGAR POKUŠAVAO DA JE PROTERA SA IMANJA: Zvezdan Slavnić cele noći progonio Anu Ćurčić po Beloj kući (VIDEO)

Nakon što ga je Anđela Đuričić ručno zadovoljila, Zvezdan Slavnić vratio se u Belu kuću i pokušao da započne konverzaciju sa Anom Ćurčić, što je ona odbila, te joj je razbacao hranu.

- Skloni se od mene. Go*no jedno. Samo se skloni od mene. Sram da te bude - kazala je Ana.

- Neću - rekao je Zvezdan.

- Klošar jedan. Bacio mi je svu hranu. Ti si psihopata - rekla je Ana.

- Šta hoćeš ti? - upitao je Zvezdan.

- Samo da se skloniš od mene - kazala je Ana.

- Što si došla ovde, reci mi? - upitao je Zvezdan.

- Samo želim da jedem - rekla je Ana.

Zvezdan cele noći nije mogao da podnese to što Ana nije želela više da komunicira sa njim. Na sve načine je pokušavao da privuče njenu pažnju, ali mu to nije polazilo za rukom.

Naime, u jednom momentu je došao do Aninog kreveta pa je pao na njega i prosuo vodu po istom kako bi je isprocirao, ali mu ni to nije pošlo za rukom.

Slavnić je nastavio da juri i prati Anu dok ih je obezbeđenje razdvajalo. On je sve vreme šetao oko bivše nevenčane supruge i dobacivao joj razne komentare.

- Ajde ostavi me, hoću da spavam, pusti me da spavam - rekla je Ana.

- Ma, nećeš spavati, pa ćeš otići nakon toga - govorio je Zvezdan.

Ana je krenula da spava, a Zvezdan joj to nije dozvoljavao, već je počeo da joj vuče posteljinu.

- Ajde skloni se, stvarno ti kažem da ne glumiš budalu - rekla je Ana.

- Boli me baš ku*ac... Trajaće pet dana dok ne odeš na vrata, a sledeći put ćeš da razmišljaš šta radiš - rekao je Zvezdan.

- Ne radiš ti ovo prvi put - rekla je Ana.

Zvezdan i dalje nije dozvoljavao Ani da legne da spava, a kada mu je saopštila da je sve što je pričala istina, on je od besa udario u kauč, tik pored nje. Nakon nekoliko trenutaka, obezbeđenje je uletelo na imanje, što je Ana iskoristila kako bi izašla u dvorište. Slavnić je odmah krenuo za njom, te su zajedno stajali pred kapijom.

Nakon što je progonio Anu cele noći, Slavnić je u jednom trenutku seo na klupu, očajan. Ana mu je prišla, u nameri da ga smiri, što je donekle i uspela, a on je počeo da joj plače u zagrljaju. Ćurčićeva mu je sve vreme šaputala nešto, dok je on sa kapuljačom na glavi plakao, a u jednom trenutku plakali su oboje, zagrljeni. Na kraju noći, Ana ga je poljubila u oko i konačno otišla da spava.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još