KOPIRAJU MENE, DALILU I CARA: Dejan Dragojević uveren da je ljubavna drama Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića samo dogovor

Pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, ubeđen je da Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić sve glume i da su se zapravo dogovorili da je on prevari u "Zadruzi" samo kako bi se dočepali glavne nagrade od 50.000 evra.

Dejan, kojeg je supruga Dalila varala sa Filipom Carem, opleo je po novom ljubavnom trouglu u "Zadruzi".

- Pošto je bio u zatvoru i nikad nije radio, Zvezdan ne može da se zaposli. Ana je pokušavala da zaradi neki novac u salonu, ali im to očigledno nije bilo dovoljno i onda mu je verovatno rekla: "Hajde da idemo u rijaliti, ti se potrudi s nekom pričom!" Međutim, Zvezdan je malo dosolio priču. Ona mu je već prelazila preko prevara, pa što ne bi i preko ovoga s Anđelom?! Siguran sam da je ovo sve inscenirano! Ma, potpisujem da je ovo samo loš dogovor. Mnogo su pratili petu sezonu, jer prepoznajem situacije u kojima kopiraju mene, Dalilu i Cara - rekao je Dejan i dodao da je Ćurčićeva namazanija nego što mu je delovala u prvi mah:

- Ušla je sa stavom, ali kako dani prolaze, sve mi postaje jasno! Zar niste videli vatreni ples, zagrljaje, suze?! Loša gluma! Ljudi, žena priča kako je dan i noć gledala prošlu sezonu i kako će ući u "Zadrugu 7" i "Zadrugu 8"! Sve je to plan! Takođe, svesna je da je Zvezdan nikad nije voleo, jer da jeste, oženio bi je.

Izvor: Informer.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još