ROĐENI SMO JEDNO ZA DRUGO, BORIĆU SE ZA NJEGA: Anđela Đuričić i Ana Ćurčić zaratile zbog Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Publika je za najvećeg narcisa u Beloj kući odabrala zadrugarkuAnđelu Đuričić, a reč od voditeljke Ivane Šopić dobila je Ana Ćurčić.

- Slažem se, naravno. Ja sam to rekla po ulasku, stojim iza svega što sam rekla za nju. To što se gleda u ogledalu, to je više njena nesigurnost, a postupci... Rekla sam sve šta mislim o njoj. Mislim da je gorda, hladna, bezosećajna, da nema empatiju, da misli samo na sebe, tuđe emocije je ne zanimaju, u odnosu sa Zvezdanom je ista takva, nemam ništa lepo o njoj. Mlado dete, trebalo bi da radi na sebi mnogo. Narcis je najmanje što mislim. Manipulativna je jako. Hladna osoba iz koje ništa ne zrači - rekla je Ana.

- Jedino to što gleda u to ogledalce - rekao je Zvezdan.

- Pošto je Zvezdan na trećem mestu, sve što je rekla za mene, misli i za Zvezdana, drago mi je što o svom bivšem saputniku misli isto i da smo stvoreni jedno za drugo. Rođeni smo jedno za drugo. Oboje smo narcisi, manje je bitno ko je prvo, ko treće mesto. Razgovarali smo u pabu, dao mi je odgovore na neka pitanja, nisam sarkastična, iskrena sam. Imala sam neka očekivanja, pa sam rekla ono na startu večeri - ustala je Anđela.

- Biće kad izađete, ne brini se. Lagano, samo furaj. Bila je Ana u pravu - dobacila je Ana.

- Ja stvarno smatram da smo rođeni jedno za drugo. Naše vreme će tek doći. Ja ću se boriti za ovog čoveka, možda ne sad, ali ću se boriti - dodala je Đuričićeva.

- Sprdnja života - rekla je Ana.

- Ovo je sad ono iskreno od mene, bila sam izrevoltirana, ljuta... Pogubila sam se, ali stvarno ovo osećam - dodala je Anđela.

- Tek sam krenula da vozim, u prvoj sam, zamisli u šestoj. Ona je manipulator, dobila je savete kako da se bori za ljubav. Zamisli kad ubacim u šestu. Lagano - dodala je Ćurčićeva.

- Možda vi budete išli iz prve u šestu. Možda se sada povučem, ali od njega nikad neću odustati! Nikad! Nikada! To je to! - nastavila je Đuričićeva.

- Ovo pričaš kao da se igraš - istakao je Filip Car.

- Pa, igra se. Ovde je problem što se ona zaigrala sa mojim životom i životom moje dece, a tu težinu ne ume da nosi. Zato joj kažem da sam u prvoj. Kad ti budem ušla u šestu, vrtećeš se naglavačke - rekla je Ana.

- Vi se vrtite ceo dan, ja stojim u mestu. Moj jedini cilj je da osvojim Zvezdana, a vaš cilj su vaša deca i vaše zdravlje - odbrusila je Anđela.

- Dobili ste ovo, a tek sam u drugoj - istakla je Ćurčićeva.

Zadrugari su osudili Anđelu zbog načina na koji razgovora sa Anom.

- Ako ti žena kaže da ima kod kuće decu... - ubacio se Miljan Vračević.

- To je njegov problem, ne moj. On nikakvu odluku ne donosi, ja donosim. Nemam ja decu da bih brinula o njima, on ima, ne ja - odgovorila je Anđela.

- Ti treba da brineš o deci svog partnera - nastavio je Vračević.

- Anđela, dosta je - ubacila se Ana Spasojević.

- Vi svi niste normalni! Ništa vam ne valja, kad vam valja, kad se borim ili ne? Meni odgovara da se borim! Ništa ne radim njegovom detetu - pobesnela je Đuričićeva.

- Ali se bori sa poštovanjem! Pričaš s nipodaštavanjem. Ona je rekla da ovo gledaju njena i njegova deca, ti kažeš da te to ne zanima - rekao je Miljan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još