Stanojević: Napašćemo Šamrok, drugačije ne umemo!

"Svima jasno šta nam je činiti i šta nas očekuje. Mislim da ne treba posebno pričati o motivaciji za ovu utakmicu. Ovaj meč nas uvodi direktno u Ligu Evropa i igrači znaju kako bi trebalo da se ponašaju", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

U prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa, Šamrok i Partizan su prošle nedelje u Dablinu odigrali 1:1.

"Bio bih zadovoljan prolazom, ali sigurno nećemo igrati na 0:0, jer ova ekipa ne zna tako da odigra... Za nas bi bio veliki neuspeh da ne uđemo u Ligu Evropa. To nam je obaveza i cilj koji smo sami sebi postavili", naveo je on.

Stanojević je rekao da u timu za sutrašnju utakmicu sigurno neće biti trojica igrača koji se nisu još u potpunosti oporavili od povrede, Aleksandar Miljković, Aleksandar Lazevski i Brazilac Anderson.

"Imam još neke nedoumice oko tima, ali ćemo to rešiti nakon večerašnjeg treninga. Igraćemo ofanzivno, a videćemo još da li će u postavi biti jedan ili dva zadnja 'vezna'", istakao je trener Partizana.

Cene ulaznica su: -
Jug 400 dinara (rasprodat) - Sever 400 dinara - Istok – zapad bočne strane 800 dinara - Istok – zapad centra 1000 dinara - Lože 3000 dinara Sezonske ulaznice važe za ovaj meč.

On je naveo da će u konkurenciji za sastav biti i mladi napadač Marko Šćepović, koji je u poslednjih nekoliko nedelja bio u drugom planu zbog sukoba sa delom navijača i nedovoljnog zalaganja na treninzima.

Stanojević je i demantovao da je Partizan dogovorio dolazak golmana Branimir Aleksića iz subotičkog Spartaka.

"Daleko je to od gotovog. Mi smo završili posao u letnjem prelaznom roku", dodao je strateg crno-belih.

On je podsetio da je Partizan u ovom prelaznom roku značajno promenio igrački kadar. Ekipa je dosta oscilirala na početku sezone, a prošlog vikenda crno-beli izgubili su na gostovanju kod Slobode Sevojno.

"Ovo je potpuno nova ekipa, ali se već sada iskristalisao prvi tim uz, možda dve do tri izmene. Postoje problemi, ali ne vidim razlog da se diže velika prašina", zaključio je Stanojević.

Revanš utakmica baraža za Ligu Evropa Partizan-Šamrok igra se u četvrtak od 20.30 na stadionu u Humskoj.

Beta

Pogledajte još