APSOLUTNI HIT: U trendu je metalik odeća

Ove zime hladne tonove zamenila je šik metalik odeća koja je apsolutni hit! Mali detalji mogu totalno transformisati svaku odevnu kombinaciju!

Tradicinalne zimske boje su svima poznate: siva, bordo, braon i crna, eventualno žuta. Međutim, u 2023. kada želimo da se zabavimo kroz odevne kombinacije, te boje nam deluju pomalo dosadno. Na sreću, dizajneri su očekivali našu žudnju za nečim izvan okvira i spremili su novi modni trend – metalik odeću.

Razumemo da metalik odeća može biti izvan vaše zone komfora, ali kada znate da je uklopite uz vaš stil oblačenja, videćete da možete lako da je nosite i u dnevnim varijantama, a i u noćnim izlascima.

Metalik odeća: šik pantalone

Za potpuno moderan stil, potražite savršeno krojene metalik pantalone sa zanimljivim reljefnim detaljima.

Metalik čizme na štiklu su potpuni hit

Uparite ih sa jednostavnom haljinom ili crnim farmerkama.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Metalik čizme sa visokom platformom

Ove čizme sa visokom platformom su sve što je potrebno da iskažete svoj unutrašnji duh. Zaslužuju da ih uparite uz kratku kožnu suknju ili čak široke farmerke.

Metalik odeća: suknja

Ako želite nešto ne tako upadljivo, pokušajte sa srebrnom ili belom metalik odećom. Suknju možete uklopiti uz džemper ili jednostavnu majicu.

Metalik torbica privlači pažnju

Čak i kada se obučete totalno opušteno, metalik torbica će definitivno dati celoj odevnoj kombinaciji šik pečat.

Probijte led metalik štiklama

Savršeno se uklapaju i za žurke i za poslovne varijante uz crnu suknju, belu košulju i sako. Eksperimentišite sa bojama – neke mogu izgledati i neutralno, dok pak možete izabrati i one upečatljive boje, poput plave, crvene ili zlatne.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još