Udala se Sofija Kopola

Omiljena rediteljka mnogih, poznata po filmovima "Samoubistva devica", "Izgubljeno u prevodu" i "Marija Antoaneta" - Sofija Kopola, kako se i dalo očekivati od nje, venčala se na svedenoj ceremoniji u porodičnoj vili u južnoj Italiji.

U venčanici boje lavande sa potpisom Azzedine Alaïa, četrdesetogodišnju Sofiju do oltara je ispratio ponosni otac Frensis (na fotografiji dole), gde ju je čekao njen dugogodišnji dečko Tomas Mars, frontmen poznatog francuskog benda Phoenix.

Na venčanju je bilo oko 80 zvanica, među kojima je bio i porodični prijatelj Džordž Lukas. Gosti su nakon obreda uživali u lokalnim specijalitetima napravljenim od sira, testenine, ribe, svinjetine, smokava, a pilo se vino iz porodičnog vinograda.

Ceremoniju je vodio gradonačelnik Bernalde, gradića u kome se nalazi grandiozna vila Kopolinih.

- Sve je dobro prošlo. Bilo je jednostavno, mirno i sve se održalo u bašti - izjavio je gradonačelnik.

Sofija, koja je prethodno bila udata za reditelja Spajka Džounzija, sa šest godina mlađim Marsom ima dve ćerke - četvorogodišnju Romi i jednogodišnju Kosimu. Verili su se u maju, nakon višegodišnje skladne veze.

(old_image)

Sofija Kopola je najmlađa žena reditelj koja je u 32.-oj godini nominovana za Oskara za režiju. Međutim, za film "Izgubljeno u prevodu" nije dobila Oskara za režiju, već Oskara za originalni scenario, a taj film je u filmskim krugovima dobio status kultnog.

Poslednji film koji je režirala je drama "Negde", koja je podelila publiku i njene fanove - nekima se svideo, a drugi smatraju da joj je to do sada njen najslabiji film.

Čestitamo jednoj od omiljenih rediteljki Nadlanu.com!

Poslušajte Tomasa i njegov Phoenix i biće vam jasno da je Sofija devojka sa ukusom...

Pogledajte još