Simulacija intervjua

Zaposleni na sajtu Infostud, koji objavljuje i savete za pronalaženje posla, obavljaće javnu simulaciju intervjua za posao sa svim zainteresovanim posetiocima centralnog događaja iz oblasti zapošljavanja − manifestacije "Karijer dejs", koja će biti odžana 10. i 11. aprila u Beogradu, objavio je juče taj internet portal. Tokom ta dva dana, svi zainteresovani posetioci sajma, čiji je cilj zapošljavanje mladih osoba koje su završile ili imaju još nekoliko ispita do završetka fakulteta, na štandu Infostuda biće u prilici da obave simulaciju poslovnog intervjua, nakon kojeg će dobiti komentare i savete. 

Intervjue će raditi tim ljudi iz Infostuda sa višegodišnjim iskustvom u vođenju intervjua za posao i profesionalnom upravljanju ljudskim resursima, a cilj tog internet portala je da svima koji traže posao pomogne da što kvalitetnije savladaju osnovna pravila uspešnog nastupa na intervjuu sa poslodavcem, navedeno je u saopštenju Infostuda (www.poslovi.infostud.com). Kao stručni pokrovitelj, Infostud će organizatorima "Karijer dejsa" pružiti i tehničku podršku iznajmljivanjem kompjutera, a organizovaće i nagradnu igru za sve posetioce koji ostave svoju radnu biografiju u bazama tog sajta i sajtu "Karijer dejsa". 

Sajt www.poslovi.infostud.com sa preko 960.000 poseta mesečno je najposećeniji sajt za zapošljavanje u Srbiji, a jedini je među zemljama iz okruženja postao član Međunarodne asocijacije sajtova za zapošljavanje. 

(Tanjug - "Pregled")

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.