NIKOME NISI BILA VERNA, PA NI BULIĆU: Brutalna rasprava Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Tokom ranih jutarnjih sati na rijaliti imanju u Šimanovcima došlo je do brutalne rasprave između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić u hotelu ispred Zorice Marković.

- Što ne kaže da je kockala sa mnom, što ne kaže da je bila sa mnom na ruletu, ne mora da prizna da je kockarka, ali bila je sa mnom - vikao je Zvezdan.

- Ajde, reci sve šta hoćeš, ne zanima me - govorila je Ana.

- Ja imam sve crno na belo, i doći ću sve da pokažem Zoki u tvojoj kafančugi, imam i ja džokera - dodao je Slavnić.

- Ja ne znam o čemu se radi - rekla je Zorica.

- Ne zna niko, ja znam, pa ću ja da pokažem - govorio je Zvezdan.

- Ja mislim da vi znate o čemu se radi - rekla je Ćurčićeva.

- Ja se kunem u Iliju i Dejana da ja ne znam o čemu se radi - dodala je Zorica.

- A tvoj bivši... - krenuo je Zvezdan.

- Zašto konstanto pominješ mog bivšeg, ja tvoj život ne pominjem. I njega i mog mangupa, on je tebe štitio, nikada nije komentarisao tebe - govoorila je Ana.

- A Aca se nije oglasio? - upitao je Slavnić.

- On se nije oglasio nijednom dok sam ja bila napolju, šta se ti hvataš za Acu, za mog bivšeg, šta su tebi moja deca uradila, šta sam ti ja uradila, osim što sam bila uz tebe sve vreme - govorila je Ćurčićeva.

- Sada si ispala loša, ti svom bivšem nisi bila verna - govorio je Zvezdan.

- Ma, šta lupaš, nisam nikoga, ni tebe varala. Tebe je tvoja bivša zamolila da ne pominješ, šta se njima dešava sada kada ti pričaš - govorila je Ana.

- Šta me boli ku*ac šta radi Sarina mama, šta radi tvoj bivši, što si ušla ako si htela da ih zaštitiš. Ti si propast Srbije, ti si toliko jadna, ja ne smem da kažem neke stvari, ali ja neću, neću da budem cinkaroš kao ti. Ja ako progovorim, ja tebe završavam za pet minuta, sprdana si ako ja kažem - vikao je Slavnić.

- Šta ti hoćeš od mene? - upitala je Ana.

- Da priznaš da si stoka, šalim se. Da kažeš da nije sve baš tako, ja tebi ne dam da skidaš gaće da me je*eš. Ti mene teraš u zatvor, umesto da braniš. Ti nisi kockar, a išla si na us*ani rulet. A varanje muža, ja sve znam - rekao je Zvezdan.

- Nisam varala, ne diraj ti mog muža, i moj brak, stoko jedna, ja nikada nisam njega povredila, niti ću - rekla je Ćurčićeva.

- Ma ne se*i, ka*ao sam te, ti si mrtva, budi svesna toga. Je*ali smo se u sobi gde je bila Bojana, dovešćemo i nju da kaže - govorio je Zvezdan.

- Moj bivši da se oglasi i da popiješ jednu tužbu - govorila je Ana.

- Popu*ite mi ku*ac i ti i on, nemoj ja da pričam tek o njemu, videćete vi. Svi bivši su ti dobri samo sam ja najgori - pretio je Slavnić.

- Sram te bilo, moj bivši je najbolji čovek, a za tebe se ispostavilo da jesi najgori - govorila je Ćurčićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još