MPC holding nudi posao

MPC holding će učestvovati kao partner 14. manifestacije Career Days, koja će biti održana u Genex Impuls holu na Novom Beogradu, 10. i 11. aprila. Posetioci će imati priliku da na štandu MPC Holdinga u direktnoj komunikaciji sa kolegama iz HR sektora dobiju odgovore na sva pitanja koja se odnose na kadrovsku politiku, procedure prilikom konkurisanja i slično. 

Na taj način, posetioci mogu postati potencijalni kandidati za posao u kompaniji MPC holding. Najčešće tražene struke su diplomirani ekonomisti, diplomirani inženjeri saobraćaja, mašinstva, inženjeri organizacionih nauka za širok spektar poslovnih funkcija zastupljenih u MPC holdingu. Kako saznajemo, MPC holding je za ovogodišnji Career Days pripremio i jedinstven koncept u okviru kojeg će zainteresovani učesnici moći da pokažu svoje znanje i sposobnosti. Reč je o dve kreativne radionice, jednoj namenjenoj učesnicima ekonomskog/menadžerskog usmerenja, a druga učesnicima sa Saobraćajnog fakulteta i drugih tehničkih usmerenja. Grupe će brojati do 20 učesnika, koji će u ograničenom vremenu i uz date smernice imati zadatke da reše zadate studije slučaja. Na rezultatima prezentacija biće baziran proces selekcije pripravnika za jednu kompaniju u okviru MPC holdinga. 

MPC holding je jedna od vodećih kompanija na području trgovine i investicija u zemljama jugoistočne Evrope. Za 19 godina, koliko posluje, MPC holding je izrastao u sistem s preko 1.000 zaposlenih i projektima koji postavljaju nove standarde u Srbiji. MPC holding, u domenu trgovine, obuhvata MPC holding Iksel, MPC holding Entrix, MPC holding Mercata i Vitro group. Ove firme su ekskluzivni uvoznici i distributeri mnogih brendova iz sveta mode, sportske opreme, cigareta, ali i vozila citroen. Krajem 2007. godine jedna od najvećih investicionih banaka, Meril Linč je postala suvlasnik u kompaniji MPC Properties.

("Pregled")

Pogledajte još