PLAVO PLEME OSTALO BEZ KAPITENA: Amer Džekman izbačen iz "Survivora"

Sinoć je u rijaliti programu "Survivor" odigran duel za opstanak na ostrvu.

Plemenski savet prošao je u znaku velike tenzije. Marina Ivić Pivalica izglasana je na prvim nominacijama, a nakon drugog poraza u igri za plemenski imunitet, plavo pleme odlučilo je da Amer Džekman bude drugi duelista.

Nominovani takmičari morali da drže štap na čijem postolju se nalazi loptica, a ispod postolja bila je vrećica sa peskom koja im je otežala igru.

U duelu je pobedila Marina, a Amer, koji je bio kapiten plavog tima, morao je da napusti takmičenje.

- Živeo sam ovu avanturu punim plućima i miran idem kući. Nisam mislio da će se ovako brzo završiti, ali možda sam naučio lekciju koju sam morao da naučim. Bilo mi je drago što sam bio kapiten plavih, nisam osećao pritisak zbog toga, smatram da sam dobro nosio tu ulogu, da sam se dobro pokazao, a tim će videti kako će biti bez mene - rekao je dvadesetdevetogodišnji stomatolog iz Sarajeva, te plemenu poručio da će pamtiti samo lepe trenutke.

- "Survivor" nisu samo poligoni, "Survivor" su porodica, timski duh i prijatelji. Nadam se da ćete i pre nego što stignem u Sarajevo, rešiti neke stvari i da u plemenu neće biti dve struje. Napolju postoje ljudi koji vas gledaju i možda ste baš vi nekome uzor. Želim vam mirno more - rekao je Amer i napustio pleme i "Survivor".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Nova.rs

Pogledajte još