RAŠA I JA 12 GODINA POKUŠAVAMO DA DOBIJEMO DETE: Goca Tržan iskreno o borbi za potomstvo

Goca Tržan, poslednjih 12 godina, vodi veliku bitku da se ostvari po drugi put u ulozi majke. Često u javnosti deli svoja osećanja, ali i naglašava da nema nameru da odustane od toga da svom suprugu Raši Novakoviću, podari dete.

U emisiji "Vikend iz Prvog reda", srpska popularna pevačica, a sada i voditeljka, dala je savet svim ženama koje se nalaze u kasnim tridesetim godinama ili ranim četrdesetim, na koje stvari obavezno moraju da obrate pažnju, ukoliko planiraju da postanu majke.

- Želim da kažem ženama koje žele da postanu majke, a imaju muževe koji ne žele da se provere i da se leče, bežite od takvog muškarca, jer on ne želi dete. Sa druge strane, muškarci koji su potpuno zdravi, a vi čekate da se dogodi neka magija, neće se to dogoditi. Ne gubite vreme, jer je vreme za žene krucijalna stvar. Muškarac može da postane roditelj i u 70 godina, a vi ne - rekla je Goca i otkrila da li je imala momente u kojima je želela da odustane od vantelesne oplodnje.

- Nisam odustala, jer nisam normalna. To je veliki rolerkoster sa emocijama. Mislim da ukoliko pokušavaš nešto, da ćeš u tome i uspeti. To je jedini način da uhvatiš red. Takođe je potrebno, da imate ginekologa i embriologa, koji moraju da budu iskreni i da vam kažu, da ne pokušavate sa svojim jajnim ćelijama, već da idete na donaciju. Izuzetno je važno da shvatite, da nikako ne smete da gubite vreme i da su normalna sva osećanja, u kojima čak dolazite i u trenutak kada želite da odustanete, ali potrebno je da se saberete i da donesete pravu odluku zajedno sa svojim partnerom. Uloga oba roditelja je mnogo važna u životu deteta. Savetujem i majke koje sada imaju ćerke tinejdžerke, da nikako im ne dozvole da abortiraju - zaključila je Goca Tržan.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još