ZA PRIRODAN IZGLED: Kako odabrati pravu olovku za obrve?

Olovke, zajedno sa gelovima su dva glavna proizvoda kada treba stilizovati obrve. Ovi proizvodi popunjavaju sve praznine i ispravljaju greške/nedostatke u obliku, čineći da čak i najtanje obrve izgledaju punije i gušće. Ali, pre nego što kupite sledeću olovku za obrve, dobro je znati nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da napravite pravi izbor!

Tri saveta za izbor olovke za obrve

1. Ako želite da postignete prirodan rezultat u svom izgledu, veoma je važno uložiti u olovku za obrve sa tankim vrhom, koja imitira efekat prirodnih dlačica, nudeći apsolutnu preciznost u njihovom formiranju i popunjavanju.

2. Dobro je da olovka koju ste odabrali ima ugrađenu četkicu na poleđini, jer to pomaže u ravnomernoj raspodeli i blendanju boje na obrvama.

3. Što se tiče nijanse, možete odabrati onu sličnu prirodnim dlačicama vaših obrva ili ako želite intenzivniji efekat, koji je u kontrastu sa vašom kosom, jednu ili dve nijanse svetlije/tamnije.

Ne zaboravite, osim toga, koliko će krajnji rezultat biti intenzivan ili prirodan, zavisi od načina i intenziteta kojim ćete naneti olovku na svoje obrve.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još