ZADRUGARKA ODUŠEVLJENA POKLONIMA I CVEĆEM: Ana Ćurčić izjavila ljubav Aci Buliću pred Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević doneo je vaskršnje čestitke zadrugarima.

Voditelj je dao čestitke Ani Ćurčić koja ih je pročitala.

- Draga moja Ane, znaj da kad ljubav sustane dužnost je zamenjuje, ljubav dolazi od Boga kroz dušu, zakon dolazi od razuma kroz reči. Budi svesna da smo svi uz tebe i da imaš ozbiljnu podršku. Uzdigni se kao feniks i vaskrsni. Ja sam tvoj Popaj i dajem ti zapovest da voliš. Deca, Mila, Tamara su dobro, sa svima sam u kontaktu. Siguran sam da izlaziš kao pobednica i jača nego ikad pre. Važno je da budeš srećna, nasmejana, vedra i optimistična. Volim te i ljubim, A. B. - pročitala je Ana.

- Volim te, Aco. Ovo mi znači sve - rekla je Ćurčićeva kada je pročitala poruku.

- Svako zaslužuje drugu šansu, ali ne i stotu. Ono što te je ujelo sama si hranila, a mi te volimo i čekamo. Vole te Iva, Luka, Aca, i da proslavili smo Eleni prvi veliki rođendan - pročitala je Ana sestrinu čestitku.

- Rekla sam da mi deca ne šalju jer ne želim da se eksponiraju. Znam da je uz decu i moj dogovor sa Acom za decu. Skroz sam mirna. Znaju oni ko sam ja - rekla je Ana.

Ani Ćurčić su zatim uneti pokloni koje je zajedno sa Tanasijevićem otvorila. Dobila je nekoliko buketa cveća, velikog plišanog medveda, kao i još mnogo poklona.

- Srećan ti Uskrs Zorice, štiti nam Anu uvek u dobrom i lošem i poštujemo te. Znamo da vašem priajteljstvu napolju neće biti kraj. Pozdravljaju te Anine lavice i Popaj - pročitala je Ana poruku.

Dok je Ana gledala svoje poklone i čitala čestitke, njen bivši partner Zvezdan Slavnić sedeo je na krevetu sa devojkom Anđelom Đuričić i pratio svaki njen potez.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još