Ko se s kim smuvao, ko se udao, ko oženio?

Voditeljka televizije “Pink” Ana Pendić i njen izabranik direktor opštih poslova B92 Vojkan Radoš venčali su se u manastiru Vavedenje na Senjaku.

Foto:Press

U tekstu pod naslovom “Ana dobila sedmicu”, “Alo” piše da je Ana blistala je u raskošnoj venčanici sa velom dugim nekoliko metara, a u svatovima su bili direktor B92 Veran Matić, voditelj Ivan Zeljković, Marija Kilibarda.

Za razliku od Ane izabranik srca, džez pevačice Lene Kovačević nije iz sveta poznatih.

Tačno je da sam se udala, ali stvarno ne volim da iznosim detalje iz privatnog života. Moj suprug nije javna ličnost, nikada to nije ni želeo da postane. Nije muzičar, a nije čak ni umetnik, ali voli umetnost – rekla je Lena za “Press”.

Za one koji ne mogu bez tračeva dobra je vest da su se pomirili teniser Viktor Troicki i manekenka Sunčica Travica.

Posle ne baš dobrog izdanja na prvom kolu US Open-a, teniser Viktor Troicki vratio se u Srbiju razočaran u svoje teniske sposobnosti, a rame za plakanje potražio je kod bivše devojke, piše “Blic”.

Teniser je raskinuo sa manekenkom u novembru prošle godine, posle tri meseca pokušavanja da spasu vezu. Problemi u njihovom odnosu nastali su krajem leta, kada su se pojavile i prve priče da se par rastavio. Nakon što nisu uspeli da ljubav vrate na pravi kolosek, lepa manekenka je Viktora zamenila izvesnim beogradskim biznismenom koji se bavi izgradnjom stanova, dok je teniserovo srce posle Dejvis kupa osvojila kontroverzna manekenka i voditeljka Olja Crnogorac.