ZARATILA SA PRODUKCIJOM: Marija Kulić diskvalifikovana iz "Zadruge 6" (FOTO)

Nakon što je prekršila pravila Bele kuće, Marija Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga 6".

Naime, Marija je sa imanja izašla na jedan dan, a svoj izostanak samoinicijativno je produžila na sedam dana.

Zbog takvog ponašanja, Veliki šef je doneo odluku da Kulićka bude diskvalifikovana.

Kako je njena ćerka Miljana više puta samovoljno napuštala imanje i bila diskvalifikovana, morala je da plaća kazne od 50.000 evra, ali joj je produkcija uvek izlazila u susret. Marija je nedavno napustila "Zadrugu 6" zbog zdravstvenog stanja, ali je odlučila da se ne vraća na imanje.

Zbog toga je objavila "rat" produkciji na svom Instagramu.

Naime, ona je nastrašnije oplela po "Zadruzi", navodeći da produkcija neće da vrati lične stvari njenom unuku, kao i to da su naveli da se ne vraća u Belu kuću.

- Dragi narode, naravno da nije lepo pričati loše o kući u kojoj si boravio, ali kako reći nešto lepo kada gospoda sa televizije "Pink" neće da vrate Željku igračke, dečiju garderobu, obuću i bicikl. Dete plače zbog svojih igračaka, a sa nekima od njih i spava. Humani ljudi neće da vrate detetu ono što je njegovo, a dete ceo dan plače zbog baš tih igračaka. Dovezli su me na kontrolu, ja Željka povedem sa sobom i napišu mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Ja rekoh odlično, a stvari kažu da neće da vrate. To su ti što ih svi pljuju, ali verujte s razlogom - oplela je Marija i šokirala svoje pratioce.

Ubrzo nakon njene objave, usledio je odgovor sa oficijalnog Instagram profila "Zadruge", u kojem je Mariji saopšteno sledeće:

- Vrati ti pare koje si ukrala. I ti i tvoja ćerka. Dete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu - napisano je u okviru komentara sa "Zadruga" profila, ali je Marija potom obrisala komentare ispod svoje objave, a onda i potpuno isključila opciju za komentarisanje na svom profilu.

Kulićki su fanovi poručili da nije u redu pljuvati po onome ko te je "hranio", te da je veoma licemerno sa njene strane da se ovako oglašava javno.

Takođe, Marija je više puta isticala koliko je produkcija "Zadruge" pokazala više puta svoju humanost, te da su Miljani spasili život, kao i to da su im bezbroj puta izlazili u susret. Ona je govorila i kako zahvaljujući novcu iz rijalitija imaju sve, čak su sagradili i kuću u Nišu, međutim, igračke su dovele do toga da, po ko zna koji put pljuje po "Zadruzi", a kasnije se kaje i govori kako je sve bilo u afektu.

Foto: marijakulic_mtaz/Instagram
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još