Konferencija Innovation Talk 2019 u oktobru u Beogradu

Druga konferencija o inovacijama – Innovation Talk 2019, biće održana u oktobru u Palati Srbija u Beogradu u okviru najavljenog Ministarskog samita o inovacijama u okviru mehanizma saradnje 17+1 koji okuplja zemlje Centralne i Istočne Evrope i Kinu.

Konferenciju organizuje Centar za lokalnu demokratiju i Color Media Communications, pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije, u okviru aktuelnih programa promocije i popularizacije inovacija i inovacionog preduzetništva.

Tema druge konferencije Innovation Talk, biće investicije u startap kompanije i saradnja korporacija i startapova. Događaj će okupiti relevantne aktere inovacionog ekosistema koji će razgovarati o potencijalima investicija u startapove, uspešnim primerima saradnje između korporacija i startap kompanija, kao i o unapređenju poslovnog ambijenta za fondove venčurnog kapitala.
Planirano je da konferenciju otvori ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije, Nenad Popović.

Među najistaknutijim govornicima planirano je prisustvo Čemi Peresa i Rami Kališa, osnivača najvećeg izraelskog VC fonda koji upravlja kapitalom od više od 2 milijarde dolara.

Najave i detalje konferencije možete pratiti na zvaničnom sajtu www.innovationtalk.rs.

Pogledajte još