MANE NJEGOVOG POSLA SU NESTABILNOST I NESTALNOST ŽIVLJENJA: Mirka Vasiljević progovorila o zajedničkom životu sa Vujadinom Savićem

Glumica Mirka Vasiljević godinama živi u vanbračnoj zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece, dve ćerke i dva sina.

Glumom je počela da se bavi veoma mlada, te je već sa 13 godina odigrala jednu od glavnih uloga u filmu "Mi nismo anđeli 2", a kako je više puta istakla, rana popularnost i obaveze učinili su da rano i sazri.

Ona je sada u emisiji IDJHOT otkrila i da život sa profesionalnim fudbalerom ima određenih mana.

- Sve u životu ima i mana i vrlina, lepšu i manje lepšu stranu medalje. Ja sam uvek okrenuta lepšim stvarima, jer me to onda ispunjava, manama gledam da okrenem leđa. Biti nečija žena, kojim god poslom se partner bavio, je lepo. Kada je u pitanju Vujadinov posao, mana bi možda bila ta nestabilnost i nestalnost življenja. Ne znate kada ćete se seliti i gde ćete živeti, ali ja i tu vidim dobru stranu, jer imate priliku da upoznate novu kulturu, steknete nove prijatelje i naučite novi jezik - rekla je Mirka i dodala:

- Takođe, profesionalni sportisti često imaju povrede, gde vi želite da im pomognete, ali sve ima svoj tok isceljenja. Možda je to nešto što ne možete da izbegnete.

Kako kaže, nikada se nije desilo da zbog Vujadinove karijere odbije svoje poslovne angažmane.

- Apsolutno ne. Porodica me podržava u svemu, tako je bilo još kad sam bila dete, tako je i sada.

Izvor: Nova.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

Pogledajte još