SADA NA LJUBAV GLEDAM DRUGAČIJE: Aleksa Perović progovorio o emotivnom životu nakon razvoda

Pobednik "Zvezda Granda" 2017. godine Aleksa Perović tokom gostovanja u jednoj emisiji otkio je šta ga najviše motiviše i privlači kada je karijera u pitanju.

- Volim sve što je vezano za scenu i kamere. Taj pritisak na meni je prosto lep. Sve to mi je veliki izazov, pa mi je to veoma zabavno. Navikao sam sebe i ljude oko sebe da budem prvi, tako sam u "Survivoru" prvi ispao. Milsim da uz malo sreće i talenta sve može da se postigne.

Aleksa je tokom gostovanja progovorio i o ljubavnom životu, roditeljstvu i raznim iskušenjima kroz koje je prolazio.

- Ljubav za mene predstavlja poštovanje i razumevanje. Tu su i strasti, ali mi se čini da su ova dva pojma primarna. Bilo je puno iskušenja, ali to su izazovi sa kojima sam se dobro snašao. Dok sam ja nunao bebe, moji drugai su išli u kafanu, ali zato sam ja sada zadovoljan i rasterećen sa te strane. Danas na ljubav gledam rasterećujuće i voleo bih da ljubav bude ono što zapravo i jeste, jedno potpuno rasterećenje.

Pevač je za "Grand" otkrio i šta je po njegovom mišljenju bilo ključno za uspeh koji je postigao.

- Trudim se da radi što bolje mogu, balans mi je jača strana i stalno pričam ljudima da je jako bitno biti u balansu i paviti kompromise. Izuzetno je bitno imati listu prioriteta baš zbog toga da bi se stvari dovele u balans, to je za mene najbitnija stvar - kazao je Perović, pa se prisetio najtežih trenutaka u karijeri:

- Najteži trenutak je bio onda kada smo Milica i ja izgubili prvu bebu, tada sam bio u "Zvezdama Granda", bilo mi je baš teško. To je bio šamar realnosti, tada sam shvatio da koliko god mi planirali neke stvari ne ispadne uvek onako kao smo zamislili. Ona je tada bila u Novom Sadu, a ja sam zarad karijere bio u Beogradu.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: aleksaperovic/Instagram

Pogledajte još