ONA JE JEDAN OBIČAN OTIRAČ: Maja Marinković žestoko oplela po Anđeli Đuričić (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita", učesnica "Zadruge 6" Maja Marinković osvrnula se na ponašanje Anđele Đuričić.

- Ja većeg ološa nisam videla, da neko glumi "presvetu", što kaže Zorica. Vređala joj je decu na najgori mogući način. Toliko je loš čovek i ide toliko nisko. Kad krene sa onim njenim seljačkim, takav seljačizam nisam videla... Ona se meni još hvalila kako sam joj otvorila oči što se tiče Zvezdana. Ona pristaje na sve, čak i da bude otirač, kao jadnica. Oni tamo su nezadovoljni sami sobom, nema svako petlju za takve stvari. Pristaje na sve, jer smatra da se dovoljno ukaljala, pa nek ide do kraja - govorila je Maja.

- Kad god smo vas upoređivali, ona je uvek sebe uzdizala kao "ljubavnicu" u odnosu na tebe, kako to komentarišeš? - upitao je voditelj Darko Tanasijević.

- Zvezdan je toliko govorio da neće biti sa mnom, pa sam mu pokazala da mogu da budem sa njim. Anđela je pričala da mu nikada neće preći preko mene, pa je ponovo postala otirač - rekla je Marinkovićeva.

- Oglasila se Milica Veselinović i napisala: "Neki na FDU-u su promašili vrata, ovo je Zadruga" - pročitao je voditelj.

- Ona je nezadovoljna što je Bilal imao emociju samo prema meni. Ona je gubitnica, ali veruj mi da me ne dotiče. Ona i ja smo rešile sve. Ona zna da Bilal samo mene voli - pričala je Maja.

- Bilale, da li je Milica mislila na tebe? - upitao je voditelj Bilala Brajlovića.

- Ovde sam došao sa namerom, a ko hoće na fakultet... Napisala mi je jednu poruku na koju nisam odgovorio, onda je zvala mog brata. Tražila je i meni broj. Molim Boga da sad nešto kaže pa da ja krenem da pričam - kazao je Bilal.

- Bilal je neko ko je samo moj. Ja sam apsolutno upućena u svaku poruku. Sve znam, on meni sve priča. Niko nas ne interesuje - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još