Samsung Galaxy Z Flip4 - Sklopivi telefon za zabavu, učenje i cool izgled

Pametni telefoni su već dugo naši najbliži saputnici kroz dan koji nam pružaju sve što je potrebno za vođenje digitalnog života. Bez njih je teško uopšte zamisliti savladavanje svakodnevnih prepreka, trenutke u kojima se opuštamo, ili one koje samo želimo da sačuvamo kao uspomenu. Osim karakteristika usmerenih na izdržljivost i kvalitet, sve više pažnje posvećujemo i samom dizajnu. Sve to ima pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip4 koji svojim izgledom, modernim bojama, kamerom i ostalim performansama osvaja na prvi preklop.

Foto: Promo

Savršen dizajn

Samsung Galaxy Z Flip4 idealan je pametni telefon za sve one koji žele moderan dizajn i eleganciju, a istovremeno traže funkcionalnost i moć. Jednostavno se preklapa, oduševiće vas kompaktnošću kad je zaklopljen, dok njegova zamagljena završna obrada na staklu stvara blagi kontrast u odnosu na blistavi metalni okvir visokog sjaja. Radi se o najizdržljivijem Samsung preklopnom pametnom telefonu svih vremena sa zaštitnim staklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+, dok su zglobovi zaštićeni Armor Aluminiumom koji sprečavaju nastajanje oštećenja i u najizazovnijim situacijama. Napredna izdržljivost čini ga jačim nego ikad — ostaje otporan tokom više od 200.000 preklapanja. Tako ga možete delimično rasklopiti i postaviti na neku površinu pa će sam sebi biti stativ putem Flex načina rada, što znatno olakšava ako trebate obaviti video poziv ili ako želite jednostavno da snimite grupnu fotografiju i to bez upotrebe ruku. Kada je zaklopljen, može stati i u veoma mali džep, pa ga možete nositi sa sobom u bilo kojoj prilici.

Foto: Promo

Ekran koji će vas ostaviti bez daha

Glavni ekran telefona koji se preklapa je veliki 6.7“ AMOLED Dynamic 2x ekran koji svojom vrhunskom brzinom osvežavanja od 120 Hz, odličnom svetlinom od 1200 nita te visokom rezolucijom od 1080x2640 piksela pruža vrhunski čistu, jasnu i bogatu sliku s glatkim i fluidnim prelazima. Posebnost Galaxy Z Flip4 pametnog telefona je i njegov Cover Screen spoljni ekran od 1,9-inča čiji se izgled može personalizovati prema sopstvenom stilu – od pozadine, sata pa sve do widgeta. Sa nadograđenim procesorom od 4 nm i kapacitetom baterije od 3,700 mAh koji dolaze uz Samsung Galaxy Z Flip4 imate sve potrebno za maksimalno uživanje u čarima ovog uređaja. 25W brzog punjenja pružiće dugotrajno uživanje u svim opcijama ovog pametnog telefona, koji je moguće napuniti u rekordnom vremenu tako da nema brige o praznoj bateriji i prekidanju poziva usred razgovora. Kada je baterija prazna, uključite je punjačem za superbrzo punjenje, a svo to dodatno napajanje možete čak deliti i sa drugim telefonom ili slušalicama uz Wireless PowerShare.

Foto: Promo

Neizostavne slušalice

Uz pametne telefone, slušalice su neizostavan dodatak. Galaxy Buds2 Pro slušalice imaju kompaktan i ergonomičan dizajn. Osim što su jako udobne, mogu se naći i u ulozi modnog dodatka. Sigurne su za nošenje, što znači da ne ispadaju i da možete bez straha uživati u omiljenim fizičkim aktivnostima – od laganog trčanja pa sve do dinamičnijeg treninga u teretani. Izuzev svog modernog dizajna, slušalice pružaju neverovatan kvalitet zvuka zbog Hi-Fi 24Bit audio funkcije koja obogaćuje korisničko iskustvo, dok će Active Noise Cancellation ukloniti buku i pobrinuti se da nesmetano uživate u omiljenoj muzici ili serijama. Galaxy Buds2 Pro slušalice odlično funkcionišu sa Galaxy Z Flip4 pametnim telefonom, a u slučaju da ste ih negde zaturili SmartThings Find aplikacija ih sada može jednostavno locirati.

Više o Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalicama saznajte na linku: www.samsung.com

Više o Samsung Galaxy Z Flip4 telefonu saznajte na linku: www.samsung.com

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još