PLJUŠTALE UVREDE: Aleksandra Nikolić i Maja Marinković javno zaratile u emisiji "Narod pita" (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila učesnice "Zadruge 6" Aleksandru Nikolić i Maju Marinković.

U emisiju se telefonskim putem uključila Goca, bivša kuma Dalile i Dejana Dragojevića, a onda je usledila žestoka svađe Maje i Aleks.

- Maju ne bih da pozdravljam, nije moja miljenica. Zna se ko je kraljica, a ko su pijuni - govorila je ona.

- Tačno, kraljica ide po svim poljima, a pijuni tamo gde im se kaže - dodala je Maja.

- Aleksandra, ti si pobednica i kraljica, stavljena ti je kruna - rekla je Goca.

- Je l' si pobednica? Treba da se komentarišeš, u očima ti se vidi tuga - pričala je Marinkovićeva.

- Tebi se vidi tuga. Malopre si se svađala sa dečkom i tukla u hodniku. Zašto si trčala kod Zole i Filipa u sperfinalnoj noći sa suzama u očima? - dodala je Aleks.

- Mene je Kristijan pozvao da mu kažem, ja sam rekla Janjušu i Zoli. Ti si nesrećna jer te narod te ne voli. Folirant si, zato i gaziš komentare - govorila je Maja.

- Bila je omražena, dobila lažnu podršku zbog lažne veze, pa kad je videla da ih ljudi vole, ušli su u vezu - rekla je Nikolićeva.

- Kače da su u Italiji, a oni u hotelu u Beogradu. Zato vas i ne vole, a iskrenost se podržava. Je l' si proglašena za najmoralniju? Je l' ovo moralno? Gospodin Vita tarot, pozdravila bih ga puno - pričala je Maja.

- Pa i ti ga poznaješ, svi ga poznajemo - dodala je Aleks.

- Ja ga znam preko oca, to je tvoj prijatelj. Aleksandra je bila devojka pokojnog Žareta - nastavila je Marinkovićeva.

- Ti si se pripremila da o meni pokazuješ klipove? Ja sam pobedila, to je činjenica, a mene možete da osporavate. Dođete ti, Kristijan, Bilal, tvoj tata. Ja sam došla sama. Ti si kopala po mojoj prošlosti, pričaj o svojoj sadašnjosti. Ne možeš da me ponižavaš. Ti ćeš ceo život da ulaziš u rijaliti, ja sam ostvarena, verena, uzela novac i narod me je nagradio pobedom - pričala je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još