SUDSKI GLADIMO ODNOSE: Ivan Marinković progovorio o ćerki Leni i bivšoj supruzi Goci Tržan i otkrio da li su u kontaktu (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Narod pita" ugostio bivšeg zadrugara Ivana Marinkovića.

Marinković je progovorio o odnosu sa bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan i ćerkom koju ima s njom, Lenom.

- Znam da ne voliš da pričaš o odnosu s Gocom Tržan. Ona je gostovala u nekoliko emisija, dotakla se tvog odnosa sa ćerkom iz prvog braka. Da li te je nešto pogodilo - pitao je voditelj Ivana.

- Ima mnogo neistina u medijima. Smatra se neistinom jer je preuveličano i nešto što nije tačno. Nismo mi izgladili ne znam kakve odnose, taj odnos je godinama vrlo konstantan i mislim da ga mediji predstavljaju drugačijim nego što jeste. Moj odnos sa bivšom ženom se svodi na dve stvari, a to su odnos sa mojom ćerkom i sporovi oko mog stana i tu se stvari glade. Glade se sudski, a samim tim se slučaj i rešava. Ja sam taj koji je obaveštavan o svemu jer moram, funkcioniše vrlo normalno. Slušao sam je pre neki dan kada je gostovala kod Ognjena, ono što je ona izjavila kada je odnos Lene sa Željkom u pitanju, ja ne vidim da je to baš tako. Ona je rekla da prihvata svaku odluku našeg deteta, a ja mislim da je vreme da se Lena i Željko upoznaju. Nisam pričao sa Lenom o tome. Biću konkretniji, verujem i znam da je to odluka moje ćerke, ali s obzirom na to da je pod životnim uticajem majke, negde je i njeno mišljenje građeno na Gocinim temeljima. Nisam neko ko će da tera mak na konac, ja sam taj koji je napravio tu stvar, ja sam neko ko je dobio dete iz dve veze, daće Bog da imam i treće i ja sam taj koji mora da preuzme odgovornost. Ja sam tu stara čekalica - rekao je Ivan.

- Šta znači to "stara čekalica" u ovom slučaju - pitao je voditelj.

- U smislu da će sve ovo da dođe na svoje. Mislim da smo prošli Goca i ja to, ali sam dovoljno iskusan da ne želim i ne trčim pred rudu... - rekao je Marinković.

- Da li se čuješ sa Lenom - pitao je voditelj.

- Imali smo kratak konktat, ali se ne čujemo. Ljudi koji su gledali početak "Zadruge" znaju da je to stvar koja već traje i rekao sam da je to ozbiljan proces kom ne treba pristupati neozbiljno. Goca i ja smo se čuli prekjuče, stigao je neki porez za stan koji smo imali zajedno, s kojim ja realno nemam više nikakve veze i ona mi je rekla: "Nema to veze s tobom". Sve je potpuno normalno - rekao je Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još