NIJE ZNALA NI JAJE DA ISPRŽI, A SADA PRAVI PLJESKAVICE: Taki Marinković progovorio o ljubavnoj vezi ćerke Maje sa Bilalom Brajlovićem i njenom preseljenju u Sarajevo

Radomir Taki Marinković u emisiji "Premijera - Vikend specdijal" i tom prilikom progovorio o svom odmoru u Crnoj Gori, kao i vezi ćerke Maje Marinković sa Bilalom Brajlovićem.

- Bio sam nekoliko dana na odmoru u Budvi. Bio sam sa svojom devojkom, ona je prelepa i harizmatična, mogla bi da uspe u "Zadruzi", ako bude ušla - rekao je Taki i progovorio o Majinom navodnom preseljenju u Sarajevo.

- Nije se preselila, ona sutra dolazi u Beograd, bila je nekoliko dana u Sarajevu, pa u Mostaru. Tamo su je lepo prihvatili... Donedavno nije znala jaje da isprži, a sad zna da napravi i pljeskavice - kaže Majin otac i dodaje:

- Maja je ove godine baš bila top, držala je gledanost i pažnju, čak se i udala za Bilala. Pobedila je samu sebe. Maja ima godina, ali treba da sačekamo da vidimo kako će da funkcioniše, neka ona uživa u svojoj mladosti - kaže Taki, a kad su ga pitali za mišljenje o pobednici "Zadruge 6", Aleksandri Nikolić, poručio je:

- Ko god pobedi, ja čestitam - rekao je Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još