ONA JE ŽENA BEZ ČASTI, MORALA I OBRAZA: Miljan Vračević žestoko prozvao Anu Ćurčić zbog ljubavne veze sa Acom Bulićem

Miljan Vračević, bivši učesnik "Zadruge", zgrožen je priznanjem Ane Ćurčić da je u emotivnoj vezi s Acom Bulićem, kog je do sinoć predstavljala prijateljem.

Vračević je novonastalu situaciju, kao i uvek, prokomentarisao bez dlake na jeziku.

- Vrlo dobro pamtim, prvi najveći haos bio je kada je Zvezdanu Ana rekla da joj je Aca Bulić u životu, da stoji iza nje i čuva joj leđa. Ponavljam, ne opravdavam ništa što je Zvezdan radio Ani, ni napolju ni unutra, ali Ana je dokazala iz kojih razloga su njene najbolje drugarice u "Zadruzi" bile Maja Marinković i Slađa Lazić, sličnom se sličan raduje! Njima bi se sve moglo oprostiti, shodno njihovim godinama i tome da nisu majke, ali njoj ne - rekao je Miljan i dodao:

- Krajnje neprilično ponašanje za ženu njenih godina, ostavljenu pre 6 meseci. Radi identičnu stvar samo da bi skrenula pažnju na sebe. Ne zanimaju me njihovi odnosi, ali ovo je bruka i sramota žene od skoro 50 godina, majke dvoje odraslih ljudi... Rekla je da joj je nakon "Zadruge" prioritet da reši krov nad glavom, a sada već vidimo da ima druge prioritete, nisu joj prioritet ni deca. Stavlja sebe i svoje odnose ispred svega. Kako to njena deca komentarišu mogu samo da zamislim... I te kako želi da bude medijski ispraćena, ne verujem da je toliko zaljubljena, već hoće da ima moćnog muškarca kraj sebe. Busala se da je velika prijateljica Acine supruge, to je teže i gore od svega što je urađeno, ovo je kao kad je Maja uradila Subotićevoj ono, glupo je što je pominjem, samo poredim... Samo što ovo ima još veću težinu! Katastrofa! Sve što je Zvezdan uradio i rekao, sada nam daje za pravo da verujemo da je i svog prvog muža varala sa njim. Žena bez časti, morala, obraza... Prodala kumu, drugaricu, izdala ženu koja je dala svog muža da je čuva i ukazala joj poverenje, zabila joj koplje u leđa... Neka sebe vidi ko je i šta je, pa neka tek onda komentariše druge.

Izvor: Pink.rs
Foto: miljan_bosanac_batoniiiii/Instagram

Pogledajte još