Proglašenje pobednika najlepšeg maturskog tabloa generacije 2022/23

Već petu godinu zaredom, kompanija Color Media Communications i portal NSHronika.rs organizuju "Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada".

Tradicija maturskih tabloa duža od jednog veka zadržala se širom Vojvodine sve do danas. Svake godine u maju, učenici završnih razreda srednjih škola i gimnazija, sa ponosom pokazuju svoje fotografije i kreativne tabloe u izlozima gradskih kafića, prodavnica i restorana.

Tokom prošlog meseca, kompanija "Color Media Communications" i portal "NSHronika.rs" birali su i nagradiće najlepše maturske tabloe, a sve pristigle fotografije iz novosadskih srednjih škola i gimnazija, kao i Karlovačke gimnazije, objavljene su u Fejsbuk grupi "IZBOR ZA NAJLEPŠI MATURSKI TABLO NOVOG SADA".

O pobedničkom tablou će, pored broja lajkova na Fejsbuku, odlučivati i žiri sastavljen od grafičkih dizajnera, fotografa, poznatih ličnosti i predstavnika medija. Jedinstvene maturske uspomene predstavićemo i čitaocima na portalu "NSHronika.rs".

Proglašenje pobednika najlepšeg maturskog tabloa generacije 2022/23 održaće se u nedelju, 9. jula, u 19h u Muzeju Vojvodine.

Učenici tabloa sa najvećim brojem lajkova kao i pobednici po glasovima žirija dobijaju po dve dvodnevne karte za ovogodišnji Novosadski Oktoberfest.

Foto: Promo

Pogledajte još