BIVŠI ZADRUGARI USKORO NA SUDU: Ivan Marinković dobio zabranu prilaska Zorici Marković

Pevačica Zorica Marković tužila je Ivana Marinkovića i na adresu mu poslala policiju koja mu je uručila sudski poziv.

Kako prenose mediji, on je sada dobio i zabranu prilaska pevačici. Zorica je navela da se zbog pretnji koje joj je Marinković uputio boji i da se ne oseca bezbedno.

- Tačno je da mi je dolazila policija i da su mi uručili poziv da idem da dam izjavu, rečeno mi je da se Zorica mene plaši - rekao je Ivan.

Izvor blizak zaraćenim zadrugarima otkrio je pozadinu ovog sukoba.

- Zorica je rešila da tuži Ivana za sve što je rekao na njen račun, ona se nakon emisije u kojoj su zajedno gostovali baš potresla jer je on tokom reklama, za šta postoje i svedoci, pretio i njoj i njenim sinovima. Pominjao je neke ljude i dok je sve to izgovarao lice mu se izobličilo. Zorica kaže da se baš uplašila, ona koju nije tako lako uplašiti je bila prestravljena. Pritisak joj je skočio, stvarno je bila potresena. Odmah je otišla u policiju i navela je da se boji Ivana Marinkovića i da želi da mu se zabrani prilazak njoj i njenoj deci - kaže za "Star" izvor blizak pevačici i dodaje:

- Ivan je saslušan i dobio je zabranu prilaska. Sada sledi suđenje i Zoka neće odustati od toga da ga krivično goni, jer joj nikad niko nije pretio kao Marinković.

Izvor: Kurir.rs/Star
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još