BIVŠE ZADRUGARKE VEĆ BIRAJU IME ZA BEBU: Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nestrpljive da izgovore sudbonosno "da"

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nerazdvojne su nakon izlaska iz rijalitija, a samo ih nekoliko dana deli do venčanja.

Na Instagramu su se družile sa svojim pratiocima i tim povodom progovorile o detaljima venčanja koje s nestrpljenjem iščekuju.

Neki od fanova su im zamerili što je venčanje u Crnoj Gori, te je Jovana objasnila da će svadba biti organizovana i u Beogradu, ali nešto kasnije.

- Biće pozvani svi na svadbu u Beogradu, polako. Verujte mi ljudi, polako samo, ovo sada će biti baš sa ljudima koje viđam svaki dan i koji su mi najbliži. Pa znate da ja nisam u tom fazonu, kad bude u Beogradu ima da puca! Kada bih vam rekla koliko plaćam svadbu, svi bi trebalo da dođete. Dete će biti sa nama - govorila je Matora.

Tomićeva je otkrila i šta će nositi na svom najlepšem danu.

- Žao mi je što sam se ugojila, jer odelo mi stoji lepo, ali sam mnogo debela. Bata Spasojević mi radi odelo i sada idem na korekcije, baš sam preterala... - izjavila je Matora.

Bivša zadrugarka otkrila je i da li će nakon venčanja otputovati na medeni mesec sa svojom izabranicom.

- Uh, medeni mesec... Pa volela bih da odemo negde da uživamo! Znate, nas dve se svađamo oko gluposti. Ne znate koliko ona mene voli, juče mi je ljubila stomačinu i smejala mi se... - požalila se Jovana sa osmehom na licu, a onda i otkrila koja imena za decu najviše voli.

- Volela sam Aleksej, pa evo sada sam i dobila Alekseja. Volim čudna imena, Ares, Grid, Tadija je lepo... Anita i ja smo se dogovorile da ja budem trudna, pa taman da budemo spremne - govorila je Tomićeva.

- Nama će se dete zvati Todor ili Nikolaj. Sviđa mi se Nikša, Jakša... - ubacila se Anita.

Izvor: Alo.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još