LJUBAV NIJE OPSTALA: Raskinuli Teodora Bjelica i Igor Kojić

Posle nekoliko meseci naizgled idilične ljubavi, Teodora Bjelica i Igor Kojić odlučili su da stave tačku na svoju vezu.

Kako piše "Kurir", bivši fudbaler i sin pevača Dragana Kojića Kebe i lepa glumica su raskinuli nedavno i od tada nemaju nikakav kontakt. O vezi, kao i o razlozima raskida nikada nisu želeli da govore, ali kako kažu upućeni, njih dvoje su imali potpuno drugačija interesovanja u životu i sve čudi kako su i toliko izdržali zajedno.

- Igor i Teodora su raskinuli pre nekoliko nedelja. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da bivši Severinin muž nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To je sve počelo da je guši. Sela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vreme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu devojku - završava izvor.

Foto: igorkojic/Instagram

Iako Teodora dosad nikad nije želela da govori o svom privatnom životu, sad je konačno priznala da je na vezu sa Igorom stavila tačku, pa je poručila da se nisu poklopili i da joj taj odnos nije prijao.

- Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje - rekla je Bjelica za "Story".

Podsetimo, za vezu Teodore i Igora saznalo se polovinom januara, kad su zajedno otputovali na Kopaonik. Oni su viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom od lokala.

Izvor: Kurir.rs
Foto: teodorabjelica/Instagram

Pogledajte još