ROMANTIČNO VENČANJE NA SVETOM STEFANU: Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile sudbonosno "da" (FOTO)

Bivša učesnica "Zadruge" Jovana Tomić Matora danas se zavetovala na večnu ljubav Aniti Stanojlović, koju je upoznala u šestoj sezoni popularnog rijalitija.

Jovana i Anita upriličile su venčanje u jednoj luksuznoj vili na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a intimnom činu prisustvovali su najbliži rođaci i prijatelji.

Među zvanicama su se našli i pevačica Sandra Rešić, pevač Mikica Bojanić, bivša zadrugarka Ermina Pašović, nekadašnji učesnik rijalitija Stefan Karić, kao i novinar Marko Đedović, koji je bio Anitin kum.

Zaljubljene devojke na svojim nalozima na društvenoj mreži Instagram objavile su više fotografija i video-snimaka pre romantične ceremonije, dok su njihovi prijetelji objavili klipove u kojima se može videti kada su Matora i Anita izgovorile "da" pred matičarem.

Stanojlovićeva je blistala u raskošnoj venčanici, dok se Jovana odlučila za neobično odelo bele boje.

Podsetimo, Anita i Matora započele su ljubavnu vezu pred kamerama televizije "Pink" na rijaliti imanju u Šimanovcima, a ubrzo nakon napuštanja Bele kuće saopštile su da će se venčati, što su danas i učinile. Stanojlovićeva iz prethodne veze ima sina, dok je Tomićeva izjavila da će se uskoro podvrgnuti vantelesnim oplodnjama kako bi i ona postala majka.

Foto: anita.stanojlovic.official/Instagram
Foto: matora23/Instagram
Foto: matora23/Instagram
Foto: matora23/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anita.stanojlovic.official/Instagram

Pogledajte još